2777
2789
عنوان

داره برام مهمون میاد چه غذاهایی درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 22 پست
تازه ازدواج کردی؟زرشک پلو آسون ترین و دم دستی ترین غذاس

ن هفت سال ازدواج کردم ولی غذا درست نمیکردم چون شوهرم همیشه ماموریت بود من غذای حاضری میخوردم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بزار زرشک پلو رو بهت بگم اگه خواستی درست کن 

ران مرغ بخر ،یک ساعت بزارش تو اب و نمک بشور و بزار تو یخچال ،ابش که رفت سرخ کن با شعله ملایم بزار کنار 

تو قابلمه ،پیاز رو رنده کن ،پیاز بزرگ یه حبه سیر ،نمک ،فلفل ،زردچوبه بزن یکم که تفت خورد ،یه استکان زعفرون دم کرده بهش اضافه میکنی و حدود هفت قاشق رب ،شاید بیشتر هم لازم بود که میتونی بعد اضاف کنی ،اب جوشیده بهش اضاف میکنی در حد اینکه نصف قابلمه پر بشه ،بعد مرغ ها رو بهش اضاف میکنی و میزاری ۴۵ دقیقه  تا یک ساعت بپزه 

اخر کار نمک رو تست کن 

و ابلیمو اضاف کن 

زرشک پلو ک اسونه مرغو سرخ کن تو روغنت زردچوبه بریز تا مرغت طلایی شه بعد پیازو نگینی خورد کن سرخ کن ب ...

خیلی ممنون عزیزم همین کارو میکنم

فقط رون مرغ تنها بزارم؟ 

میشه دستورشو برام بنویسی ممنون

ابتدا در یک قابلمه متوسط، شکر، نشاسته ذرت، نمک، شیر و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید. روی حرارت متوسط قرار دهید تا آرام آرام بجوشد، گاهی اوقات (هر یک یا دو دقیقه) مواد را هم بزنید، تا زمانی‌که کل مواد داخل قابلمه بجشوند و سطح آن‌ها را حباب بگیرد، این پروسه حدود هفت تا هشت دقیقه زمان می‌برد.

پس از این‌که حباب‌ها روی سطح مایه پودینگ ایجاد شدند شما به مدت دو دقیقه دیگر مواد را هم بزنید تا کمی قوام بگیرد. حالا می‌توانید شعله را خاموش کنید، به مرور به غلظت مواد اضافه می‌شود. اگر هنوز گلوله‌هایی از مواد را در پودینگ وانیل حس می‌کنید، باید در این مرحله آن‌ را از یک صافی بسیار ریز رد کنید تا موادتان کاملا خامه‌ای و یکدست شود. پس از آن عصاره وانیل را اضافه کنید.

در این مرحله، پودینگ را به ظرف موردنظرتان انتقال دهید و برای چندساعت در یخچال نگهداری کنید تا کاملا خنک و آماده سرو شود. پس از گذشت دو ساعت پودینگ وانیلی شما آماده است و روی پودینگ خود را با میوه دلخواه خود تزئین کرده و آن را سرو کنید

یادبگیریم برای هر چیزی تاپیک نزنیم  

میشه دستورشو برام بنویسی ممنون

ژله ام که رو بسته اش نوشته

اول آب میزاری جو شمیاد بعد یک و نیم لیوان آب جوش اضافه میکنی به پودر ژله هم میزنی تا حل بشه بعد که کامل حل شد یکو‌نیم لیوان هم آب سرد اضافه میکنی

میریزی تو ظرفی که میخوای بعد سه چهار ساعت میزاری یخچال تا ببنده

یادبگیریم برای هر چیزی تاپیک نزنیم  

هم اینا خوبه که خودت میخوای درست کنی

بنظزم ب ان ازه درست کن اسراف نشه یا حداقل دور نریز فرداش خودت بخور غذای اصافه زو

سالاد هم درست کن

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭