2777
2789
عنوان

شوهرم گفت ب هرجات دست میزنم انگار چوب خشکه 💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1439 بازدید | 94 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم سویق چاقی از چکیم بانو بگیر😍

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

پس حتما امتحان میکنم چون من خیلییییییی سخت وزن میگیرم فقط کافیه ۲ ،۳ روز کم غذا بخورم یعنی آب میشم

اره حتماا امتحان کن عزیزم 

خداجونم بغلم کن🍃❤️ همخواب رقیبانی و من تاب ندارم..بیتابم و از غصه ی این خواب ندارم؛ دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست..کس در همه آفاق به دلتنگی من نیست...

ممنون چقدر چاق شدین

قربانت

من 4 5 کیلو اضاف مردم

خداجونم بغلم کن🍃❤️ همخواب رقیبانی و من تاب ندارم..بیتابم و از غصه ی این خواب ندارم؛ دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست..کس در همه آفاق به دلتنگی من نیست...

عزیزم چون من خودمم لاغرم تجربه خودمو میگم، من ۵ کیلو تو دو ماه اضافه کردم با باشگاه و تغذیه سالم، اگه میخوای همش چربی شکم پهلو نشه و بدنت رو فرم چاق بشه حتما بدنسازی برو در کنارش تغذیه سالم داشته باش و حتما کالری شماری کن روزی بالاتر از ۲ هزار کالری بخور.

عزیزم چون من خودمم لاغرم تجربه خودمو میگم، من ۵ کیلو تو دو ماه اضافه کردم با باشگاه و تغذیه سالم، اگ ...

ممنون گلم شرایط باشگاه و ندارم چ ورزشهایی واسه شکم تو خونه خوبه و حجم دهی و اینک تغذیه چیا میخوردی ممنون میشم بگی گلم ❤️ 🌺 

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️9,11

ممنون گلم شرایط باشگاه و ندارم چ ورزشهایی واسه شکم تو خونه خوبه و حجم دهی و اینک تغذیه چیا میخوردی م ...

همه چی لازمه بخوری کربوهیدرات و پروتئین هردو باید تو برنامه ات باشه. مخصوصا پروتئین. با برنج و ماکارونی خالی فایده نداره. مرغ یا گوشت، حبوبات و همه چیزایی که پروتئین دارن هم مصرف کن. من از کسی رژیم نگرفتم خودم برا خودم برنامه غذایی مینوشتم. مثلا میان وعده هر روز شیر موز درست میکردم میخوردم، بعد غذا آجیل میخوردم قبلش نخوری اشتهات کور میشه. غذامم خیلی بیشتر کردم. بعد باشگاهم سینه مرغ، تخم مرغ اب پز و سیب زمینی پخته میخوردم. آخرشبا شیر و خرما میخوردم. صبحانه شیره خرما،ارده، کره بادام زمینی میخوردم و... ولی درکل بجز سالم خوری باید کالری شماری هم بکنی که بدونی دقیق هر روز چقدر خوردی بعضی وقتا فکر میکنی زیاد خوردی ولی وقتی کالری شماری میکنی میبینی هزار کالری هم نشذه. باشگاه نمیتونی بری انلاین از یه مربی تو اینستا برنامه بگیر تو خونه ورزش کن