2777
2789
عنوان

دلم خون خواهش میکنم

94 بازدید | 28 پست

بیاید نظر بدید اون زنیکه بود که با وقاحت تمام بمن گفت محرم شوهرتم میخوای چیکار کنی شوهرمم هنوز بهش پیام میده از همراه من فهمیدم اما انکار می‌کنه دلم خون شدید اینکه الان خیلی پروو شدن وترسش ریخته ومن نمیتونم جدا بشم به خیلی دلایل دیگه و شوهرم باهام خیلی خوبه میگه دارم چنگ و نره میزنم برای زندگیم و نمی‌خوام از دستت بدم ..من می‌خوام آبروی اون زنیکه را ببرم داخل گروه روستایشون ولی میترسم شمارم و پیدا کنند ودردسر بشه برام می‌خوام زهرمو به زنه بزنم فکر نکنه زرنگ خواهش میکنم بهم بگین خط از کجا پیدا کنم که دنبالش نباشند

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا اینکارو نکن چون روستاییا مخصوصا اگر لر باشن خیلی غیرتی هستن و قطعا شمارتو پیدا میکنن خودتم پیدا میکنن میان سراغت ببینن جریان چی بوده و اگر نتونی ثابت کنی یه بلایی سرت میارن چون ابرو خیلی براشون مهمه و اینجور چیزا حکم مرگ داره براشون

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤

وقتی به هر دلیلی ناچار هستی که زندگی کنی به اون زن آشغال هم فکر نکن

گور بابای هر دوشون  تو چرا ناراحتی قلبی بگیری سر دو تا آدم بیخود

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
نه لر نیستن اصفهان هستن

هرچی باشن. اگر نتونی ثابت کنی برات خیلی بد میشه

بهتره عکسی چیزی بگیری اول یه سند داشته باشی

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤
وقتی به هر دلیلی ناچار هستی که زندگی کنی به اون زن آشغال هم فکر نکنگور بابای هر دوشون تو چرا ناراحت ...

اگه نجنبه اون زنه میاد جاشو محکم میکنه چند تا بچه هم پس میندازه میاد سر خونه این خانم 

خیلی دوتا هم پسر داره اما شوهرش چند سال پیش خودکشی کرده

با دو تا پسر دنبال شوهر مردمه ، ای خدا چ‌ادمایی پیدا میشن 

یکی نیس بگه بتمرگ پسراتو بزرگ کن یا ب ی زن مرده ای چیزی اویزون شو