2777
2789
عنوان

دلم خون خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 95 بازدید | 28 پست
با دو تا پسر دنبال شوهر مردمه ، ای خدا چ‌ادمایی پیدا میشن یکی نیس بگه بتمرگ پسراتو بزرگ کن یا ب ی زن ...

خیلی این چیزا زیاده. من شوهر خالم با پنجاه سال سن و دوتا دختر بزرگ چون وضع مالیش خیلی خوبه و پولداره هروقت از دبی برمیگرده با کلی پلاستیک لباس و سوغاتی در خونه دختراست. یه بار خالم شماره یکیشون رو پیدا کرد بهش زنگ زد زنه با پررویی گفت برو ببین الان که پیش من نیست، توی بغل کیه. من نباشم یکی دیگه و خب حقیقتم گفت. شوهر ذات خراب همینه

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه نجنبه اون زنه میاد جاشو محکم میکنه چند تا بچه هم پس میندازه میاد سر خونه این خانم

اگه کاری از دستش برمیاد که قطعا انجام بده 

اما اگه فقط خودشو به مرز سکته می رسونه و اونا رو وقیح تر می کنه که نباید بهشون اهمیت بده

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
من الان فقط می‌خوام آبروی زنه را ببرم اما اسمی از شوهرم به میون نیاد زنیکه خیلی سیاست داره

ب خود زنه گفتی تهدیدش کردی؟ نترسیده؟ 

بنظرم شوهرتو باید کنترل کنی ، اون زنه معلومه گستاخه 

ینی زنه از خودش میگه ؟ راهی نداره شوهرتو بترسونی؟

چرا راهی داره از بس این دوماه هی جوش زدم و کاری نکردم یجورایی شده ازم قول گرفته دیگه در موردش حرفی نزنیم اما من خیلی دلم یجوری که زن خیلی پروگی کرده بهم

من فقط می‌خوام با یه خطی که این منطقه پیداش نکنند ..داخل گروه ایتا پیام بزارم و برشدارم همین اینجا ک ...

ایشالا یکی پیدا شه کمکت کنه ، من خودم از خط و اینا سر درنمیارم حیف