2777
2789
چون آمریکا بیشترین مهاجر رو داره و رسانه آزاد تری داره اوضاع چین رو شنیدی تاحالا؟ نه ، چون رسانه های ...

چقدر دنیا ترسناک شده ، چه از جهان اول بگیر تا جهان سوم همه انگار دارن ربات مبشن 

من تو تاپیک نبودم نمیدونم چیشدمردم هم انقدر گرفتاری تو کشور خودمون دارن دیگه حالا به فکر سوختن کسی ت ...

😂😂😂 خب منم گفتم چرا کسی نرفت خاموشش کنه مثل سینما بود انگار با فوکوس فیلم می‌گرفتن 😐😐 انسانیت اساس و هدف زندگی ما هست ، نمیشه که بخاطر مشغله ذات حقیقی انسان بودن رو فراموش کنیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من وضع اقتصادی نگفتم فقط هنوزم متعجب هستم چرا اون زن رو خاموش نکردن و همه مثل سینما فیلم گرفتن !!!

منم اقتصادی رو نمیگم عزیز جان توایران هم دیدیم طرف رو دارن میکشن کسی جرات واکنش نشون دادن رو نداره، فقط و فقط فیلم میگیرن، شاید همه از جون خودشون می ترسن،

آره دیگه انسانیت چرا ایطور شد؟؟ از آنریکا و کشور ها جهان اول تا جهان سوم چرا ؟

چون آدما باهوش شدن و زندگی داره ب سمتی میره ک آدما ازهم بی نیاز میشن و وقتی از ادمای دیگه بی نیاز باشی طبیعتا بهشون لطفی هم نمیکنی

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151
عزیزم مشخصه آدم با وجدانی هستی کاش همه مثل تو بودناینجا اصلا حرف آدمو نمیفهمن بارها شده من یه تاپیکی ...

فدات شم عزیزم آره متاسفانه انگار کم کم انسان ها دارن مثل ربات میشن و خیلی دنیا داره ترسناک میشه 

منم اقتصادی رو نمیگم عزیز جان توایران هم دیدیم طرف رو دارن میکشن کسی جرات واکنش نشون دادن رو نداره، ...

خب آره ، ابن درسته کسب که چاقو دستشه و دیوونه اس خب بقیه هم میترسن میگن الان به ما همآسیب میزنه ، منم واقعا دلیل تعجبم این بود که خب اون قاتل دیگه نبود یعنی خطری تهدید نمی‌کرد که آتیش زد خاموش کنن وگرنه خودم سناریو زیاد تو ذهنم چیدم که این رفتار رو توجیه کنم