2777
2789

خودشون جر و واجر میدن برا اون کشور که که غلط کردی اسم مثلا آمریکا رو اوردی تو حرفات 😐😐💔😂😂 

که چنین افرادی رو پدر و مادر خودشون این همه تعصب ندارن ، نی نی سایت سرزمین عجایت 

قسم میخورم اگه جلو یه آمریکایی حرف میزدم درباره انسانیت که این همه کمرنگ شده و رسانه ها خودشون گفتن که این رفتار اجتماعی تو آمریکا خیلی بیشتر از بقیه جاها شده و بقیه دنیا و انسان ها هم دارن همینطور میشن از لحاظ انسانیت می‌نشست باهام منطقی حرف میزد که چه راهکار هایی میشه باشه 

نه اینجا که که اومدن گفتن تو غلط کردی اسم آمریکا آوردی مگه آمریکایی ها مثل ایرانی ها هستن که تو میگی تعجب کردم که چرا یه زن در حال سوختن تو مترو ازش فیلم می‌گرفتن و هیچکس نرفت خاموش کنه تا جزغاله بشه ، خیلی بیجا کردی که فکر کردی ،  ایران خیلی بدتره ایران زامبی هستن ......😐😐😐💔

مقصر خودتون بودید 

هدفون بولد‌ کردن اسم آمریکا بود ، نه انسان دوستی و ...

مردم هم ازین کوبیدن کشور های دیگه خوششون نمیاد

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مقصر خودتون بودید هدفون بولد‌ کردن اسم آمریکا بود ، نه انسان دوستی و ...مردم هم ازین کوبیدن کشور های ...

خب آره خیلی شدید شده این رفتار آمریکا رتبه اول رو داره ، و بقیه مردم دنیا هم دارن ایطور میشه 

اگه صحنه ای ک ی زن جلو روم تو اتوبوس غش کرد و بقیه فقط جاخالی دادن ک بهشون نخوره و از روش رد میشدنو نمیدیدم میگفتم آره تو راست میگی

یا مثلا صحنه ای ک بچه۹ساله رو با تیر زدن و فرداش مردم اومدن دست قاتلاشو بوسیدنو نمیدیدم باورم میشد...

ولی خب...

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151

من فقط خط اول رو خوندم ولی مردم ما خسته شدن از بس هی گفتین امریکا پر از آدما مفلوکه در عوض ایران بهشته، خب خر که نیستیم داریم اینجا زندگی میکنیم هزار جو بدتر از اون چیزی که تو فیلم دیدی اینجا هم اتفاق میوفته چرا به وضعیت مملکت خودت معترض نیستی

لابد چیزی گفتی که بهت پریدن الکی که نمیشه

من همون فیلم رو گفتم که تو مترو تو آمریکا یه زن رو آتیش گرفته زده بود کسی ولی هیچکس خاموش نکرد و همه فیلم می‌گرفتن بی تفاوت اینو گفتم 

من فقط خط اول رو خوندم ولی مردم ما خسته شدن از بس هی گفتین امریکا پر از آدما مفلوکه در عوض ایران بهش ...

من وضع اقتصادی نگفتم 

فقط هنوزم متعجب هستم چرا اون زن رو خاموش نکردن و همه مثل سینما فیلم گرفتن !!!

خب آره خیلی شدید شده این رفتار آمریکا رتبه اول رو داره ، و بقیه مردم دنیا هم دارن ایطور میشه

چون آمریکا بیشترین مهاجر رو داره 

و رسانه آزاد تری داره 

اوضاع چین رو شنیدی تاحالا؟ نه ، چون رسانه های بشدت تحت کنترل و بسته هستن 

آمریکا فوکوس کل جهان روشه

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

اگه صحنه ای ک ی زن جلو روم تو اتوبوس غش کرد و بقیه فقط جاخالی دادن ک بهشون نخوره و از روش رد میشدنو ...

آره دیگه انسانیت چرا ایطور شد؟؟ 

از آنریکا و کشور ها جهان اول تا جهان سوم چرا ؟ 

من همون فیلم رو گفتم که تو مترو تو آمریکا یه زن رو آتیش گرفته زده بود کسی ولی هیچکس خاموش نکرد و همه ...

من تو تاپیک نبودم نمیدونم چیشد

مردم هم انقدر گرفتاری تو کشور خودمون دارن دیگه حالا به فکر سوختن کسی تو آمریکا نباشن 

هم ویرانم ، هم ایرانم ، هم درس دارم ، هم نمی‌خوانم .