2777
2789
عنوان

شوهرم همش‌چرت پرت میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 61 پست
این در صورتیه که شوهر اسی خیلی لاسو و زبون باز باشه و چهره جذابی داشته باشه😁

بعضیا دنبال زبون هم نیستن

همین که ببینن یه مردی خانواده خودشو داره و به قول معروف مرد خانواده اس انقدر خلا عاطفی دارن و انقدر تنها موندن که هر غلطی می کنن

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو چکار کردی

هیچی اون موقع اولین ضربه رو خوردم از شوهرم اصلا باورم نمیشد دعوای شدید کردیم ..خب دختره دقیقا درمورد رابطه جنسی گفت که شوهرم چجوریه و نمیشه باز کنم الان بگم که چی....وگرنه شاید باورنمیکردم اما داشت راست میگفت

شاید دروغ میگفته اخه شوهرت چی میگفت

نه دقیقا راست میگفت ببین اشنایی منو شوهرم چهارماه طول کشید و اون دختره هم درتمام اون مدت باشوهرم بوده جوری که مو به مو تعریف کرد اتفاقایی که برامون افتادو حتی میگفت روز خواستگاری اومدنش هم اونجا بوده شوهرم خونه مجردی داشت...واینکه میگم کارایی که تو رابطه شوهرم انجام میده همه رو همونجوری تعریف کرد حتی میگفت وقتایی که تو زنگ میزدی منو میبرد تویه اتاق دیگه من گریه میکردم اون باتو حرف میزد ..بعد که به شوهرم گفتم دعوامون شد گفت دوسش نداشتم ده بار زنگ میزد یه بار جواب میدادم اون ول کنم نبود

یه خانومی همبن جا به شوهرش مشکوک بود ولی میگفت به خودش نمیرسه بوی جوراب و شیو نکرده و اینا یه بارم م ...

منم همینو میگم دیگه چه ربطی داره ببینی ب خودش رسیده یانه خب همبنجوری ک جلو زنش راحته بااونم راحته

کدوم خری بدون پول با مردی میمونه؟بعد شوهر من ریشاش نمیزنه موهاش همیشه پر شوره میگم شیو نمیکنه ماشینش ...

بعضیا فقط بخاطر اینکه حالشون باهمدیگه خوبه با همن ربطی ب اینایی ک میگی نداره

من دختر دیدم خرج پسر هم میکرد ک فقط باهاش بیاد بیرون میگفت هیچکی انداره این ب من حال نمیده