2777
2789
عنوان

نظرخواهی از نوجوانان درمورد داستانم

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 56 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بذار کامل شه تو اینترنت نذار به نظرم چاپ کن

آخه مراحل چاپ و فلان خیلیی طول میکشه 

شاید باور نکنی ولی این داستان یه تم مذهبی داره در یه ثالب کاملااااااا جدید 

برای همین خیلی ذوق دارم 

جالبه. راجب بقیش کنجکاو شدم.

راجب رپتایل هاست؟

ولی درک نکردم پسره/دختره رو. چرا دنبال بقیه راه افتاده بود؟

قلمت خیلی خوبه ادامه بده افرین

《یه دختر مهربون ولی وحشی، شاد ولی غمگین ، فعال ولی خسته، من مجموعه ای از تناقض های جهانم.》 ●○●○ تاپیک های 1402 رو گردن نمیگیرم ^_^

جالبه. راجب بقیش کنجکاو شدم.راجب رپتایل هاست؟ولی درک نکردم پسره/دختره رو. چرا دنبال بقیه راه افتاده ...

رپتایل چیه دقیقا؟

😅

توی کامنتها یه ذره درمورد بقیه اش گفتم

ببین اصلا دنبال کسی راه نیفتاده فقط داشته توی پارک قدم میزده که اون موجود رو میبینه

رپتایل چیه دقیقا؟😅توی کامنتها یه ذره درمورد بقیه اش گفتمببین اصلا دنبال کسی راه نیفتاده فقط داشته ت ...

رپتایل موجودات خزندگان انسان نما هستن.

اها... که اینطور

《یه دختر مهربون ولی وحشی، شاد ولی غمگین ، فعال ولی خسته، من مجموعه ای از تناقض های جهانم.》 ●○●○ تاپیک های 1402 رو گردن نمیگیرم ^_^

جالبه پس راجع به رپتایلهاست بدون ایینکه اسمشو بدونم البته فقط رپتایل نیستن خیلی اتفاقها میفته

درسته. جالب داره میشه قضیه

تعجب میکنم چرا بقیه کاربرا فکر میکنن ترسناکه

چون اگه سمت رمان ها و کتابای ترسناک برید میفهمید این صحنه ها واقعا دستگرمیه

·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙   ✯ღ☆☆꧁༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒꧂☆☆ღ✯ـ  ˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙             

آخه اگخ بگم لو میره ببین داستان اینه که توهم نمیزده و اون انسان حیوان نما واقعی بوده ولی میره دکتر ب ...

ولی من در کل عاشق کتاب ها یا نوشته هاییم که در نهایت یک مفهوم عمیق رو برای مخاطب جا میندازه

امیدوارم از این زاویه هم بهش نگاه کنید

·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙   ✯ღ☆☆꧁༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒꧂☆☆ღ✯ـ  ˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙             

ولی من در کل عاشق کتاب ها یا نوشته هاییم که در نهایت یک مفهوم عمیق رو برای مخاطب جا میندازهامیدوارم ...

مفهومش خیلی عمیقه 

بریم جلو مهلوم میشه 😉

چهارگانه ی جان کریستوفرو خوندی؟

مفهومش خیلی عمیقه بریم جلو مهلوم میشه 😉چهارگانه ی جان کریستوفرو خوندی؟

خیلی خوبه من عاشق مفاهیمم

سن نوجوانی به تازگی به 24 سال رسیده

به عنوان یه نوجوان عاشق کتابای جنایی،رومنس،گاها روانشناسی هستم و این مدل کتابا رو دنبال نکردم

ولی وقتی تاپیک شما رو دیدم با خودم گفتم بهتره یه فرصت به خودم بدم

در اسرع وقت میخونمش