2777
2789
عنوان

نظرخواهی از نوجوانان درمورد داستانم

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 56 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حدس میزنم منم همین روند رو طی کنم ممنونم ازت 🙏

آره دنبالش باش

بنظرم قلم خوبی داری

تونستم تصورش کنم و خب حس ترس رو هم گرفتم و این حدس می‌زنم برای نویسنده خوب باشه

>|{أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ}|<

اگه بخواید اول از سایتای تو گوگل استفاده کنید اگه وقت دارید اونجا پارت گذاری کنید بعد نویسنده های ماهرتر هم شما رو راهنمایی میکنند هم مخاطب جذب میکنید بعد یه مدت که رمانتون حسابی بازدید کننده داشت میتونید پولیش کنید.یا از کتاب های بعدی 

من خودم رمانمون تو نت گزاشتم اما وقت نداشتم ادامه ندادم با وجود دنبال کننده زیاد

یه صلوات برای خواسته دلم میفرستی🌿✨️.                       کوتاه بگم؛ جاتو به سایتم نمیدم،چه برسه به آدمیزاد!:)🤍️ ♡k_m♡         تا وقتی خدا هست💛 ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱️ 
اگه بخواید اول از سایتای تو گوگل استفاده کنید اگه وقت دارید اونجا پارت گذاری کنید بعد نویسنده های ما ...

ممنووونم 

از راهنماییت 

راستش وقت این کار رو ندارم

میخوام توی این سایت بذارم 

و به وقتش یه کانال توی  ایتا 

چون انگیزه ی مادی هم ندارم کپی کاملا آزاده و مخاطب اجازه داره توی نمام کانالهایی که عضوه پخش کنه

ممنووونم از راهنماییت راستش وقت این کار رو ندارممیخوام توی این سایت بذارم و به وقتش یه کانال توی ای ...

خب اگه اجازه کپی میدید 

هر وقت پارت گزاری رو شروع کردید منو تگ کنید که تو سایت دیگه قرار بدم اگه اجازه شو میدید.

یه صلوات برای خواسته دلم میفرستی🌿✨️.                       کوتاه بگم؛ جاتو به سایتم نمیدم،چه برسه به آدمیزاد!:)🤍️ ♡k_m♡         تا وقتی خدا هست💛 ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱️ 
خب اگه اجازه کپی میدید هر وقت پارت گزاری رو شروع کردید منو تگ کنید که تو سایت دیگه قرار بدم اگه اجاز ...

چششششم 

حتما کاملا مختارین 

البته اجازه بدین قسمت اول ادیت لازم داره بعد تگتون میکنم 

چششششم حتما کاملا مختارین البته اجازه بدین قسمت اول ادیت لازم داره بعد تگتون میکنم

خیلی ممنون لطف میکنید

میتونی بیشتر توضیح بدی

بقیه نمیدونم نظرشون چیه برای من نوجوون حس میکنم یکم سنگین فهمش خیلی خیلی داری ارایه استفاده میکنی ادبی کردی خیلی شو 

هر دو کلمه یه ارایه استفاده کردی 

یکم ارایه کمتر کن طرف باید فکر کنه این معناش چیه 

در کل میگیری یکم متنش بنظرم ارایه ادبی کمتر کن

چون کسی مثل من نادون باشع نمیفهمم شاید برای یه عده قابل فهم باشه

توبه شکستم🫀🙂