2777
2789

حقوق ویگن اشباع شده و خانوادم میگن نرو جز داداشم و پدرم میگن برو مامانم و خواهرم میگن فرهنگیان من هر دو رو دوست دارم آدم منطقی هستم و سازگار 

ولی وضعیت مالی ما خوب نیست میتونم اگر رفتم حقوق از پس خودم بر بیام من تمام تلاشم رو میکنم سال اول قبول شم برای آزمون ولی شما بگید چه کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خودم حقوق خوندم 

رشته به شدت سخت و پیچیده ای هست من نتونستم وکالت قبول بشم به نظرم اگر خیلی حفظیات قوی داری و اراده و پشتکار بالایی داری که از اول میتونی خیلی خیلی جدی و کامل همه کتاب ها مرجع رو بخونی و از بر بشی برو وگرنه فایده ای ندارد 

حقوق فقط درس خوندن نیست باید مهارت های دیگه داشته باشی 

و یا درست خیلی خوب باشه یا پولدار باشی و حامی داشته باشی تا بتونی به سرعت وارد بازار کار بشی 

اما فزهنگیان بی دغدغه تره 

زودتر به درامد میرسی مزایای خاص خودشم داره و اینم بکم که پولی که ممکنه یه وکیل سر یه پرونده در بیارع میتونه برابر تمام درامد یه سال یه معلم باشه اما خب اینم مسیرش طولانیه 

و به همین زودی ها بهش نمیهش رسید

ببین من خودم حقوق خونندم الان دارم میخونم برا آموزش پرورش اون نشد وکالت شرکت کنم از یه تایم ببعد میفهمی آرامش  از همه مهمتره تو زندگی البته ، آدمها وشرایطشون متفاوت اند 

من خودم حقوق خوندم رشته به شدت سخت و پیچیده ای هست من نتونستم وکالت قبول بشم به نظرم اگر خیلی حفظیات ...

عزیزم میشه از فضای حاکم تو این رشته بگی ؟

اساتید و اینها تو چه ویژگی هایی هستن 

دروس خشکن یا جذاب؟

نوه عموم با رتبه ۱۲ رفت حقوق  بعد استخدام آموزش و پروش شد که ازدواج کنه و بعدش بره وكالت  بعد از مدتی استعفا داد رفت وکالت موفق نشد چون هر وکالتی رو قبول نمی کرد مخصوصا طلاق چند سال بیکار شد  کارشون داشت به جدایی کشید  الان دوباره برگشته به کار اولش ايشون آقا بودن  ولی من معلمی رو برای خانم ترجیح میدم  از همون اون استخدام و حقوقت معلومه خودم معلم بودم  

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

مصاحبه فرهنگیان برو 

قبول شدی که شدی نشدی برو حقوق 

و بعد ازمون وکالت بده. 

همچین کار راحتی نیستا با وجود هفتاد درصد سهمیه ای و پارتی بازی های مختلف و رشوه دادنای زیر پوستی دیگه به ما معمولیا معلوم نیست چیزی برسه یا نه. 

من که بعد از این همه تلاش از شغل دولتی متنفر شدم اگه این همه سال رو صرف یه کار آزاد کرده بودم به جای درس و ازمون الان به درامد بیشتری رسیده بودم. 

من دو سال فرهنگیان مصاحبه دعوت شدم و هر دو سال هم رد شدم تازه رتبه م ۸۴٠ منطقه دو ریاضی بود،  بعد دیدم رفیقم با شیش هزار ریاضی منطقه یک قبول شده و یه رفیق دیگه م با هزار ایثارگران قبول شده بود 

رشته ما هم اشباه شده عزیزم هرکی رو میبینی رفته تو آموزشگاههای بیرون یاد گرفته

اره ولی هم پول توشه هم شاید بخت باز کنهههه ینفر حسابداری خوند رفت شهر فرش کار کرد الان با پسر مدیریت کل شهر فرش ازدواج کرده     

البته شوخی می کنم ببین علاقت چیه