2777
2789
عنوان

سردر گمم رشته حقوق خوبه یا دبیری فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 29 پست

اگه میخوای پولدار شی کارافرین شو 

به خدا وکیلا و کارمندا جزو پولدارترین ادمای دنیا نیستن ـ

پنجاه درصد کارآفرینن 

سی درصد بساز و بفروش 

ده درصد سیاستمدار و 

بقیه هم هنرمندا و ورزشکارای معروف 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم میشه از فضای حاکم تو این رشته بگی ؟اساتید و اینها تو چه ویژگی هایی هستن دروس خشکن یا جذاب؟

خب ببین رشته خشکیه ذاتا وای شیرینه برای علاقمندش خیلیا دوست دارن حوصله دارن یجور حالت ماجراجویی داره 

اساتید ما اکثرا آدمای با پرستیژی بودن باسواد البته بین اوناهم همه جوره بود 

من دانشگاه آزاد خوندم اکثر دانشجویان آقا بودند اونم بزرگتر از ما غالبا رشته ای هست که اقایون میخوانند ولی خانم موفق هم بینشون زیاده بستگی به روحیات خود آدم داره

خب ببین رشته خشکیه ذاتا وای شیرینه برای علاقمندش خیلیا دوست دارن حوصله دارن یجور حالت ماجراجویی داره ...

ممنونم ازت عزیزم 

من خیلی دلم میخواد شروع کنم اما چون وضع مالیم برای ساپورت شدن خوب نیست دست و دلم نمیاد

ممنونم ازت عزیزم من خیلی دلم میخواد شروع کنم اما چون وضع مالیم برای ساپورت شدن خوب نیست دست و دلم نم ...

چندسالته ؟ 

نمیگم وضع مالی مهم نیست هست 

ولی خب جربزه بیشتر مهمه یسری دانشجو ها بلدن از همون اول استاد ازش خوشش میاد مثلا میگه بیا دفتر من و راه میفته