2777
2789
عنوان

دعوای منو دوست پسرم😐🤌🏻 جوابشو چی بد شات

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 55 پست
بابا ول کن زندگی انقدر کوتاهه که ارزش تحمل کردن و غصه خوردن ندارهبعدم زن و شوهر که نیستید کات کن بره ...

فکر کن نه ماه هر شب این بساط بود هه

𝗳𝗶𝗹𝗹 𝗺𝗲𝘂-𝟭𝟳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دیگه لازم نیست خودم فهمیدماز لحن صحبتش پیدا بود که م.یرینه تو اعصابت و ناراحتت میکنه بعد ادای ادم ...

بازم خوبه ک اینجوری میکنه مال من حتی یه عذرخواهی هم نمیکنه

من چیکار کنم دوستپسذم از دیشب هرچی پیام میدم جواب نمیده حالم بده

چرا لابد خوابه دعوامون شده یا چی 

یکم آروم باش شاید اتفاقی براش افتاده اگ مطمعن شدی اتفاقی در کار نبوده و کشک

بپر بهش😂عذابش بده ها عذاب

هیچ وقت نمیبخشمت پست ترین آدم دنیا امیدوارم انقدر درد بکشی و عذاب تو زندگی که نفست قطع بشه دوباره درد کمرت خم بشه دوباره درد ولی هیچوقت نمیری فقط درد بکشی و عذاب امیدوارم یه دختر ......گیرت بیاد و آنقدر بهت خیانت کنه تا بفهمی با احساسات یه دختر معصوم بازی کردن یعنی چی خدایا حق من نگیری بندت نیستم💔

بیشتر ببینید
تو اگه قبل این نه ماه حامله شده بودی حداقل الان زاییده بودی یه ثمره ای داشتینه ماه خیلی ببخشیدا وقتت ...

حالا من ۵ سال با ی گاو سر میکنم

هیچ وقت نمیبخشمت پست ترین آدم دنیا امیدوارم انقدر درد بکشی و عذاب تو زندگی که نفست قطع بشه دوباره درد کمرت خم بشه دوباره درد ولی هیچوقت نمیری فقط درد بکشی و عذاب امیدوارم یه دختر ......گیرت بیاد و آنقدر بهت خیانت کنه تا بفهمی با احساسات یه دختر معصوم بازی کردن یعنی چی خدایا حق من نگیری بندت نیستم💔

بیشتر ببینید