2777
2789
عنوان

با پیج فیک پیام دادم همراه با شات

129 بازدید | 17 پست

رفیقم با پیج فیک به کراش پنج سالم پیام داد که ببینیم تو رابطه هست 

ببینید چی گفته:)

خیلی دلم شکسته

پنج سال کم چیزی نیست 

اوایل گفتم بچگیه یکم بزرگ شم از سرم میپره 

ولی..

و جالبیش اینجاست طبق چیزایی که شنیدم اونم بهم حس داشته

میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..الهی خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ویرایش*7/مهر/۱۴۰۳خداحافظ برای همیشه🖤بازم ویرایش*هی من هنوز زندم و خوشحالم🙂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاری بدی کردین

چرا؟من فقط میخواستم بدونم تو رابطست یا نه

میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..الهی خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ویرایش*7/مهر/۱۴۰۳خداحافظ برای همیشه🖤بازم ویرایش*هی من هنوز زندم و خوشحالم🙂
کراشت بوده دیگه تو رابطه نبودید پس خب ....

ولی خب اینکه چیزایی گفته بود که منو امیدوار کرده بود که اونم دوستم داره و پنج سال تموم بهش فکر کردم 

سخته بخوام بیخیالش شم و فراموشش کنم

رابطه عاطفی یه دخترو به هم نزن . اون دختر چه گناهی داره

من که نمیدونستم تو رابطست

ولی خب اینکه چیزایی گفته بود که منو امیدوار کرده بود که اونم دوستم داره و پنج سال تموم بهش فکر کردم ...

حالا دیگه گذشته و مطمئن شدی ازش 

احساستو کمتر کن و دیگه اصلا چک نکن چیزی رو 

بزار همینجا تموم شه

میدونه تویی ؟

نه پیج فیکه 

کلا نمیدونه روش‌کراشی؟

نه آشناست..هیچ وقت نزاشتم بفهمه و همیشه خیلی عادی باهاش رفتار میکردم