2777
2789
عنوان

کسی که رمزگوشی شوهرشوبدونه ینی خیانت نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 27 پست

ربطی ندارد 

خیانت می‌تونه یک نگاه بد توی خیابون باشه 

همش چت کردن نیست...

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم گفتم که ادم مطمعن باشه که دو تا گوشی نداره

احتمالات رو گفتم 

شوهر خواهرم هم گفت مطمینم همین گوشیو داره و رمزش دست زنش از اخر معلوم شد با ۲ تا از همکاراش گوشی اشتراکی برا کثافت کاری دارن  میزارن همون محل کار

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
عزیزم گفتم که ادم مطمعن باشه که دو تا گوشی نداره

مرد زرنگ باشه میتونه فقط سرکارپیام یا زنگ بزنه وقرارشون رو هم همون زمانها مشخص کنه..تو شغلهای ازاد که رفت وامد وتعطیلی دست خودشونه دستشون بازتره واسه خیانت.. نه اینکه کارمند خیانت نکنه..ولی خب سرکار کنار همکارها وارباب رجوع زیاد نمیتونه مخفی کنه .باید مرخصی بگیره که بره قرار.توخونه هم که نمیتونه پیام وتماس داشته باشه..

پارسا پسرمامان😍

ربطی نداره.من اقایی میشناسم طبقه بالای خونه پدرزنه.گوشیش رمز نداره.بدون زنش امکان نداره بیرون بره،حتی یه سوپرمارکت، مگه سر کار.دوست دختر داره.باش هماهنگه که فلان ساعتا من خونم زنم هست پیام نده.برا گشت و گزار و بقیه چیزا مرخصی ساعتی میگیره از سر کار میره

کلا به قول مامانم ادم بخواد کاری کنه تو صندوقم بندازیش از سوراخ قفل راهشو پیدا میکنه

نمیدونم

من چه رمز گوشی شوهرمو بدونم،چه ندونم هرگز در موردش چنین فکری نمیکنم

اعتماد کامل دارم

الآن یه هفته اس شهرستانم اون تهران،صبح میره سرکار شب میاد خونه

تو بگو یه سر سوزن شک کرده باشم بهش تو کل زندگی مشترکمون،نکردم