2777
2789
عنوان

با کدوم ماه تولد نمی سازید علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 3314 بازدید | 279 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم بی خیال و شلخته ام رک هم هستم ولی اصلا عصبی نیستم

دختر منم همینه بیخیال و شلخته تنبل 

کاربر آش رشته سابق هستم ..به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت غصه هم می‌گذرد لحظه ها عریانند به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز 🙂🙂
منم اسفندیا به شدت سیاست مدار و دورو هستن

برعکس اینکه میگن خیلی گوگولین ادمین که زود گارد میگیرن و از حرف حق فرارین

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

آبانیا با اکثر ماهها ناسازگارن..کمتر کسی میتونه باآبانیا بسازه

ای بابا

بیا خودم باهات بسازم نظرتو عوض کنم😂😍

ماچ بدهه😂

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

من خردادی وااای مامانم دی ماهی همیشه مشکل داریم

دی ماهیا بچه های خوبی تربیت میکنن

تو مهمونی فامیلی اگه دیدی یه دختر ساکت و اروم و مودب نشسته یه گوشه مامانش دی ماهیه خخ

مامانت بلند پروازه؟

چون شبیه خردادیاندی و ابان و خرداد چون لجوج و زورگو هستن باهم نمیسازن اصلااا

اتفاقا من ابانیم بع شدت با دی میسازم

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

برعکس اینکه میگن خیلی گوگولین ادمین که زود گارد میگیرن و از حرف حق فرارین

اینو راست میگی واقعا.. منم دیدم

اکثر دی ماهیا با تیر میسازن کهههعجیبه

تیر ماهی ها که خوبن مهربون دلسوز دست دلباز کاری به کسی ندارن ولی خدایش خیلی لجباز هستن

کاربر آش رشته سابق هستم ..به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت غصه هم می‌گذرد لحظه ها عریانند به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز 🙂🙂
آبانیا با اکثر ماهها ناسازگارن..کمتر کسی میتونه باآبانیا بسازه

من دارم با خواهرشوهرم میسازم😂

ببین من چه صبوریم تاحالا جیکمون درنیومده

مامانش همش میگه من نگران بودم زن بگیرم برای پسرم این میخواد چی کارکنه خیلی نگران بوده همیشع

شوهرم همیشه میگه مرسی میدونم توخیلی صبوری میکنی کوتاه میای

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!