2777
2789
عنوان

با کدوم ماه تولد نمی سازید علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 2555 بازدید | 273 پست
ابانخردادچون به شدت مودی هستند نه اینکه نسازم اما خیلی رومخم میرنبااحترام به عزیزان متولد این دوماه ...

من خردادی هستم قبول دارم 

کاربر آش رشته سابق هستم ..به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت غصه هم می‌گذرد لحظه ها عریانند به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز 🙂🙂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

‌کلا زندگی با آبان ماهی ها خبلی سخته

از بس حسودن 

یه آبانی داریم خیلی از من بزرگ تره و متاهل و من مجردم 

همش تیکه میندازه تو مجردی من متاهلم مجبورم شوهرمو تحمل کنم بعد جالبه با مجردای دیگه کاری نداره

دختر شیرازی پر انگیزه🤤خدایا عاشقتم منو ول نکن❤

اره خدایی مودی ان

خردادیا اسمشون بد در رفته ها

دوست پسر من خردادیه‌

ولی اصلاا اصلاا مودی نیست، فقط یخورده بد عصبی میشه همین

بجاش من ک مردادیم خیلیییی مودیم

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
فروردیناردیبهشتخردادتیرمردادشهریورمهرآبانآذردی بهمناسفند

تو قشنگ ضربه دیده‌ای😂😂😂😂

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

چرا با ما مردادیا نمیسازی؟😂خودم با اسفند و بهمن و فروردین

اتفاقا با همه مردادی ها نه با بعضی هاشون..

دیدی که نوشتم اندکی😂😂

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...