2777
2789
عنوان

بنظرتون من حساس شده م یا حق دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 43 پست

با این بهونه گیری ها خودتو از چشم میندازی و ممکنه خوشی زندگیتو از دست بدی 

اینقدر به حرف خواهرت توجه نکن 

و بدون اون بچه رقیب تو نیست 

به چشم یکی نگاه کن که تا اخر عمرش اسم طلاق مثل یه ننگ روشه 

این بدبخت بخواد بره خاستگاری هم تا بفهمن خانوادش جدا شدن کلی باید جواب پس بده و شانساشو از دست میده حداقل باباش دارع از لحاظ کالی تامینش می‌کنه که همه شانساشو از دست نده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اولویت اول باید همسر باشه طبق حرف همه روانشناسا اما بچه مراقبت بیشتری میخواد اینا از هم جدان و بحث م ...

طبق گفته روان شناس ها بچه رو بین مادر پدر حساب میکنن یعنی میگن مادرو خواهرت نباید الویتت باشه زنت باید الویت باشه...

نمیگن بچه زن اولت ک باخواست خودت اوردی بهش اسیب زدی از مادرش جدا شدی الویت نزار بعد زن دوم ک با دونستن شرایط زن شما شده رو بزار الویت...

بعدم شوهر ایشون کار شاخی برای پسرش نمیکنه 

الان همه پدرمادرا برای بچشون یا جهیزیه میخرن یا خونه...

اندازه یه گوشی ایفون و ماهی 6 تومن لباس و خورد و خوراک و.. والا مبلغ زیادی نیست

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
طبق گفته روان شناس ها بچه رو بین مادر پدر حساب میکنن یعنی میگن مادرو خواهرت نباید الویتت باشه زنت با ...

منم منکر حرف شما نیستم 

فقط با همون تیکع اولش مخالفم اونم حرف من نیست حرف روانشناساس که میگن همسرت باید از بچتم بالاتر باشه  

و اصلا نمیگم که ایشون اولویت همسرشون نیستن

منم منکر حرف شما نیستم فقط با همون تیکع اولش مخالفم اونم حرف من نیست حرف روانشناساس که میگن همسرت با ...

شما تاپیک هاشون احتمالا ندیدین

چندین ساله بااین پدرپسر درگیر هستن...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای بابا 🥲🥲🥲هرکسی با یه چیزی درگیره اما گاهی وقت ها این درگیری خیلی بی پایه و اساسه

متاسفانه زندگی خوب خودمون الکی تلخ میکنیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ارع موافقم باهات حس میکنم اسی یکمم تحت تاثیر خرفای خواهرشه

الان میتونست با ماهی 5 تومن حسابی به خودش برسه و عشق کنه ولی نشسته لقمه های یکی دیگه رو میشماره

1
5
10
15
20
25
30
35
40