یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم هیچوقت اینکارو نکن ، ممکنه بعدش وسوسه بشی بخوای بیشتر پیشروی کنی و این برای یه دختر خانم اصلا خوب نیست ، اجازه بدین قدم اولو همیشه آقا برداره هرچند کلا با این روابط موافق نیستم
یادت باشه چیزی که راحت بدست بیاد ازش قدردانی نمیشه پس سهلالوصول نباش گلم
فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکرتولد یکسالگی گل پسرم .
مردم تا پیداش کردم الان نمیتونم بخاطر چندتا دختر ولش کنم😂
گاهی اوقات ادم بابت یه چیز غلط به خودش سختیه زیادی هم میده و حیفش میاد ولی جلو ضرر رو هروقت بگیری منفعته من جات بودم وقتی دیدم یه عالمه دختر خوشگل فالو کرده همونجا میگفتم خوب شد دیدم و بیخیالش میشدم .پسفردا نیای تاپیک خیانت بزنی 😂
گاهی اوقات ادم بابت یه چیز غلط به خودش سختیه زیادی هم میده و حیفش میاد ولی جلو ضرر رو هروقت بگیری من ...
هرچند این کار از پایه و اساس اشتباهه اما بازم دلیل شما قانع کنندهست برای اینکه حداقل ادامه نده آخرش جز ندامت چیزی نداره
فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکرتولد یکسالگی گل پسرم .
من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته 🎨😂 دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من