2777
2789

من یه سال از درس دور بودم و قصد کنکور نداشتم (بنا به دلایلی)

ولی تصمیم خودمو گرفتم به هدفی که به خاطرش تجربی انتخاب کردم برسم من عشق پزشکی بودم و هستم قیدشو زده بودم و کنکور ندادم ولی نتونستم تحمل کنم همش حسرت میخوردم 

رفتم کتاب گرفتم دوباره استارت بزنم ولی دوستام میگن الان دیره این همه بخونی قبول نشی فایده نداره بزار 405 کنکور بده ولی خودم دو دلم هوشم خوبه ولی نمیدونم این زمان که دارم تا 404 بسه یانه

راهنماییم میکنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم سلام

۱ الان شروع کن به خوندن منم نیست میرسی یا نه 

۲ هیچ وقت دیر نیست با کسی مشورت نکن

۳ افرین به این اراده

۴ برنامه درست بنویس شروع کن به انجام دادنش 

۵  اگه قبول نشی چیزی از دست ندادی فوقش برای کنکور بعدی اماده تری

۶ نزار ۴۰ سال دیگه حسرت بخوری چرا نکردم

۷ از الان پاشو بخون  و تست بزن

۸ درسا خیلی اسونه اول کتاب کامل یادبگیر 

۹  نگذار ارزوهات ارزو بمانند

هیچوقت از هیچکس سوال نکن که میتونم یا نه قطعا میتونی چون اراده داری هر چقدر استرس داشته باشی بدتره هر چقدر به شدن یا نشدنه فکر کنی عقب میمونی شروع کن و تا روز اخر یک نفس بخون شک نکن میتونی خودتو از الان تو اون لباس ببین به اینکه میشه یا نه فکر نکن اینو انجام شده فرض کن یه استادی داشتم همیشه یه حرفی میزد که ادم تو ذهنش میموند میگفت قبل کنکورم هیچوقت حتی از خودم سوال نمیکردم که میشه یا نه فقط به این فکر میکردم که وقتی قبول شدم رفتم تلویزیون خواستن باهام مصاحبه کنن با چه شعری حرفمو شروع کنم و همینم شد رفت تلویزیون واقعا دیوونگیه ولی برای موفق شدن ادم باید دیوونه باشه

تو از الان شروع کن نهایت برای ۴۰۴ نشدی برای ۴۰۵ که دیگه قبول میشی

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻