2777
2789
عنوان

زندگیم برای همیشه خراب شد

201 بازدید | 23 پست

سلام... 

لطفا اگ میخاین سرزنش کنید نیاین 

واقعا لازم دارم چند نفر پخته و با تجربه راهنمایم کنن

خانوما بخاطر رسم و رسوم بیخود و دخالت خانواده ها عروسیم کنسل شد و بعد 1 سال عقد تازه شوهرم گفته بود باید بشینم فکر کنم میشه ادامه داد یا نه ک برای من هم خیلی سخت بود وولی تحمل کردم تا الانش

تا اینک دیشب پیام داد و گفت هرچی سنجیدم دیدم تصمیم گیرندت تو زندگی خیلیه و میترسم 

گفت میخام از زندگیت برم و طلاق نمیدم ولی ی مدت نباشم اگ قسمت هم باشیم بر میگردم و می‌سپارم ب خدا امیدوارم روزی ک برگشتم تو منو پس نزنی و هنوز منو بخای 

ب نظرتون چکار کنم یعنی هنوز میخادم؟ یا برم درخواست طلاق بدم.... ممکنه ی مدت ک گذشت برگرده بعم؟ 

کاربری دست 2 نفره لطفا قضاوت نکنید ❤️متعهد و متاهل شده ب دو چشم و یک قلب پاک. لطفا برای خوشبختی در کنار همسرم دعا کنید ❤️‍🔥

بستگی داره مشکلتون چی باشه ؟ خانواده شما دخالت کردن که میگه تصمیم گیرنده هات زیادن ؟

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بستگی داره مشکلتون چی باشه ؟ خانواده شما دخالت کردن که میگه تصمیم گیرنده هات زیادن ؟

هردو خانواده بیش از حد دخالت میکنن ولی زیاد روی ما اثر نمیزاشتن تا اینک بی حرمتی ها زیاد شد... 

دیگ پسم زده بود ولی دیشب گفت از خدا میخام هرچی صلاحه پیش بیاد گفت امیدوارم روزی ک برگردم نرفته باشی و گفت حتی ممکنه منو تو تا ابد مال هم باشیم و حرص نخور ب نظرت هنوز دوسم داره؟ 

کاربری دست 2 نفره لطفا قضاوت نکنید ❤️متعهد و متاهل شده ب دو چشم و یک قلب پاک. لطفا برای خوشبختی در کنار همسرم دعا کنید ❤️‍🔥

چه زرنگه، میخواد خودت بری درخواست طلاق بدی. بگو طلاقم بده بعد تشریفت رو ببر.تجربه به من ثابت کرده، ز ...

نه عزیزم ترس نداره از اینک من درخواست طلاق بدم چون قسمم داده گفته مهریتم میدم ولی بمون تو زندگیم ترس مهریه نیست چون هم مهرم زیاد نیست و هم میتونه بهم بده.... 

اپل که خواستین عقد کنین طالعتون بهم اومد؟

بله حتی سر کتاب ک گرفتم گفت تهش ازدواجه و.... 

قبل اینک حتی نامزدی کنیم 

معلوم نیس کی برگرده تومیخای همینجوری منتظرش باشیاصلا بهش یع کلام بگو منو میخای یان که تکلیفتو مشخص ک ...

جلو خانواده ها خیلی وایسادیم ولی فایده نداشته سر چیزا الکی بحث میکنن... 

گفت میخامت دختر خوبی هستی و بهت احترام میزارم ولی از این میترسم آینده زندگیمون خراب شه 

گفت نیازه ب ی کم دوری از هم 

از اینک نباشی و نباشم 

اگ قسمت منی وقتی برگشتم میمونی 

و هی میگفت خدا هرجور صلاح میدونه و... برا اولین بار میدیدم ی جوری هی داره ب خدا التماس میکنه... 

پس نگران نباش درست میشه به امید خدا شنیدم میگن اگه بهم نیان طلاق هست ولی میگن اگه بهم بیان نه

سرکتاب گفت طالعتون باهمه ولی مانع زیاده 

جلو خانواده ها خیلی وایسادیم ولی فایده نداشته سر چیزا الکی بحث میکنن... گفت میخامت دختر خوبی هستی و ...

بنده خدارو چیکار کردین ک داره میره به روحش🫤☹️

ولی من جات باشم دستشو میگرفتم کلا از اونجا میرفتم

بنده خدارو چیکار کردین ک داره میره به روحش🫤☹️ولی من جات باشم دستشو میگرفتم کلا از اونجا میرفتم

از هم دوریم 3 تا شهر فاصله دارم 

میدونه قلبی میخامش.... 

نمیدونم چرا اینجور میکنه...