2777
2789
عنوان

چرا سالن های زیبایی انقدر لجند شدن 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1269 بازدید | 74 پست
از قدیم هر چی گفتن درمورد آرایشگاهها درست بوده و هست و بدترم شده ،غیبت که کوچکترین قلمشه...

دقیقااااا

کاش فقط غیبت بود اصلا

صاحب سالنی که رفته بودم شوهر داشت دوست پسرم داشت 

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من کلا محیط آرایشگاه رو دوست ندارم خیلی بهم حس منفی میده همه دروغ میگن

دقیقااااا

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

من واسه میکاپ عروسی برادرشوهرم رفتم دو روز پشت هم ینی عذابی کشیدم کههمش چنتا خانم وراج دور هم چرند م ...

بخدا که همینههههه

پارسال بود فک کنم یادمه بابا کافه بود حافظه م قویه😂

بله عزیزم. 

توی یکسال کلی اتفاق میتونه بیفته که زندگی ادم رو تغییر بده ... 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
والا من یه جا میرم خیلی خانوم خوب و محترمیهچندساله همونجا میرم.خیلیم با معرفته کار هم داشته باشه بدو ...

جآهای خوب هم پیدا میشه ولی اکثرا واقعا جو سالن ها خیلی بده 

من واسه میکاپ عروسی برادرشوهرم رفتم دو روز پشت هم ینی عذابی کشیدم کههمش چنتا خانم وراج دور هم چرند م ...

حالا زشتمون کنن ایرادی نداره

من یبار برام پیش اومد که داشتن حرف میزدن چند نفری و میگفتن دیگه پسر مجرد به درد نمیخوره ، فقط مرد متاهل 

و برام جالب بود اصلا براشون مهم نبود مشتری ها چه فکری راجع بهشون میکنن ، یعنی اینقدر وقیحن

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.

من که خودم شخصا سالنی که میرم این موارد رو نداره چون مدیرش عالیه

اما در کل

دوست ندارم اگر همچین جایی هم چیزی ببینم عنوان کنم

فارغ از اونهایی که عجیبن، تعداد زیادی خانم دارن گردن و دست و چشم میذارن که نون بازوشون رو بخورن. کارهایی بد بی دردسر و با درآمد بالاتر هست که نمیرن

سعی میکنم با حرفه‌ام این محیطها رو سرزبون نندازم که چهارتا خانم سرپرست خانواده ازش درآمد دارن

کاش غیبت بود فقط بوی قلیان و حرفای چندش آور و ... شبیه سالن زیبایی نیستن انگار پرت شدی داخل فیلم سوپ ...

دقیقاااا

صاحب سالن شوهر داشت  دوست پسرم داشت ۲ تا پسرم داره تازه 

من بیشتر از محیط باشگاه ها بدم میاد دو،سه ماه رفتم دیگه نرفتم همه ی جورین کلمه به کلمشون حرفای مثبت۱۸،،مخصوصا مربی من خیلییی بی ادب بود آهنگ های زشت میزاشت،آهنگ هایی میزاشت که ی زنیکه از اول تا آخرش آه می‌کشید من چندشم میشد اصلا،،آدمایی هم که اونجا میومدن نوبر بودن واقعا بی ادبی و کثافتی تا کجا😑😑