دیروز رفتم سالن زیبایی شهرمون که معروفه همش داشت غیب اون یکی سالن هم که معروفه رو میکرد
یا مثلا فلانی تو عروسیش رفته بود فلان جا خیلی زشتش کرده بودن و ...
چقدر جو سالن ها بد شده
من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته 🎨😂 دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من
دوستم ارایشگاه کار میکنه یه زنه اومد اونجا گفت دیشب فلان جا بودم فلان کار کردم پولم رو گرفتم اومدم ا ...
وایییییی☹️
من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته 🎨😂 دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
درسته اخه زندگی خودم پنج سال یبار بزور یه تکون میخوره فک کردم همه همینن.
جالبه بگم من هر روز منتظر اتفاق جدیدم ؟
#ملی_گرا 💚🌱 آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍 #درتکاپوی_آفرینش_دوباره خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم... (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
حال ادم بهم میخوره میان از رابطه هاشون تعریف میکنن مریضای جنسیمن فقط یبار تو عمرم رفتم همونم اخرین ب ...
دقیقااااا
همش کثافت کاریییی
م نمیدونم کجا زندگی میکنین ..من که جاهایی که میرم بسیار تمییز و خانمهای متشخص و باادبی هستن ..هر لای ...
خوشبحالتون
من تو عمرم یبار یه سالن رفتم که خیلی خانم و متشخص بود
چهخوب انشالا هروز اتفاقات مثبت و شیرین برای تمام هم وطنانم رقم بخوره و شاد بشن از ته دل
عزیزم
قربون قلب مهربونت 💙
تنت سالم و دلت شاد
#ملی_گرا 💚🌱 آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍 #درتکاپوی_آفرینش_دوباره خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم... (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
دوست دارم بدونم کجاها میرید که جو اینجوریه 🤔من هرجا رفتم خیلی مودب و متین بودن اگرم حرفی غیبتی بود ...
سآلن های شهر عزیزم