یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
پسرم دانشگاه ازاد هست نیاز به خوابگاه و ... نداره پول توجیبی هم میگیره ولی دنبال کار میگرده دوس داره کار کنه باور می کنید هنوز پیدا نکرده کسی به دانشجو شغل خوب و بادرآمد خوب نمی ده تازه تهران هم هستیم شغل برای دانشجو همش بیگاری هست با ساعت کاری زیاد تا آخر شب و حقوق پایین چون دو روز رو به خاطر دانشگاه نمی تونه بره سر کار
۶ یا ۷ فقط هزینه شهریه اش میشه متغیره ولی همین حدوده جزوه که ندارن همه استادا پی دی اف کتابا رو میدن توی گوشی اگر کسی خواست خودش چاپ می کنه یه دفتر دو تا خودکار هم کل ترم داره بچم زیاد هم اهل غذای بیرون و فست فود نیست به ندرت می خوره فقط اسنپ میگیره روزهایی که ماشین نداره کلا در ماه به غیر از شهریه ۴ یا ۵ تومن پول میگیره به علاوه ترمی ۶ یا ۷ شهریه
حرفت کاملا درسته اما باید قبول کنیم تحصیلات هم مهمه وقتی جمعی هستی متوجه باشن تحصیل کرده ای بازم نگا ...
عزیرم دانشگاه آزاد هزینش زیاده ، شما اگه واقعا درس خوندن رو دوست داری ، حسابی بخون که دولتی بیاری . اگه دولتی بری ممکنه با کار دانشجویی بتونی هزینه های کتاب و غذا و خوابگاه رو دربیاری چون پایین تره هزینه ها ولی آزاد گرونه ، بعد هر سال هم یه درصدی میاد روش
وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲
خب برو پیام نور .دانشگاه آزاد جو پولدارها داره اگر نیستی و آدم حساسی این دانشگاه نرو اینو حقوق ۱ ماه کار تو پول ۱ رور تو جیبی و خرج کردنشون ظرفیت شو نداری نرو چون مث خودشون بابد بخرجی