ابان ماهی ها عنصر تولدشون ابه با خاک ها یعنی دی و اردیبهشت و شهریور خیلی میسازن
ولی خاک و خاک خیلی با هم جور نیستن مگر در شرایط استثنا و خاص
خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بیدلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نه بی احساس نیستن با یکی جور بشن میسازن ولی خیلی پایبند نیستن چون مغرورن مثلا طرفشون قهر کنه سمتش نمیرن میگن اگه اومد ک بهتر نیومدم ماتم نمیگیرن بیشتر با خودشون حال میکنن ولی اگه قصدت ازدواجه خوبن چون مسئولیت پذیرن حالتشون مث ماه تولدشونه یخ زده اصلا هم بروز نمیدن احساس درونیشونو مرموزن
کلا اردیبهشت با همه سازگاره .. حالا نمیدئنم مربوطه یا نه ولی کلا با همههه گنار میاااااام ... اما ای ...
الان تو رابطه این؟؟ یا بحث کراش و این حرفاست؟
خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بیدلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...
تو رابظم مثلا ولی واقعت خسته کنندس هیچ احساسی از خودش نشون نمیده انگار همکارشم خشششششک
ای بابا اون موقع سختت میشه خب..
زن های اردیبهشتی خیلی احساساتین