2777
2789
عنوان

در مورد تاپیک پربازدید تحصیل دکتری در خارج

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 18 پست
یه جاهایی بهش حق میدادم به فکر پیشرفت و آیندش باشه جاهایی به فکر بچه هاش بودم دلم سوخت در کل از تاپی ...

من با پیشرفتش موافقم همیشه و هر جا اگه‌خودشو‌ اولویت قرار بده مادر بهتری میشه برای بچه هاش . اگه واقعا اینو میخواد حتما باید انجام بده. فقط سعی دارم بگم خارج از ایران واقعا با تصوراتش متفاوته یکم سنجیده تر فکر کنه باید به فکر کار و اقامت بعدش باشه . وگرنه‌با پنج سال تحصیلش زمین به اسمون نمیاد و ایشونم یه بار قراره زندگی کنه . ولی ححرفای عجیبی میزد که فکر میکنم راست نیستن

من با پیشرفتش موافقم همیشه و هر جا اگه‌خودشو‌ اولویت قرار بده مادر بهتری میشه برای بچه هاش . اگه واق ...

حالا اون یه چیزی گفت شما تاپیک هاشو بخونی میفهمی چقد دغدغه ی بچه ها و مریض شدنشون رو داره این نشون میده مادر بی تفاوتی نیست. بخواد بره هم همینطوری پا نمیشه بره حتما اقدامات اولیه رو انجام میده بلاخره بچه که نیست ندونه چیکار کنه الان ارشد داره تحصیل کرده ست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.