2777
2789

بنظرتون کدومش بهتره هزینه کدوم کمتره برای خرید لوازم اولیه

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هزینشو نمیدونم ولی چون تجربه رنگ مو رو داشتم میخوام بگم که من دوره رفتم مربیش اصلا خوب نبود ترکیب هارو بهم نگفت . خیلیاشون نمیگن یا پیش ی مربی حرفیه ای برو و باهاش شرط کن که همه اینارو بهت بگه یا برو کاشت ناخن . 

چون مربیای رنگ و لایت بیشترشون فقط تیغ میزنن

هزینشو نمیدونم ولی چون تجربه رنگ مو رو داشتم میخوام بگم که من دوره رفتم مربیش اصلا خوب نبود ترکیب ها ...

ابن مربی رنگ و لایت ک میخام برم دختر عمه همسرمه وقتی همسرم زنگش زد گفت با فوت کوزه گری یادش میدم جوری ک بشه معروف تو شهرتون 

کاشت ناخن بهتره چون مشتری ثابت پیدا میکنی که زود به زود میانرنگ و لایت دیر تر میان

خودمم همینو میگم حالا نمیدونم چیکار کنم

ولی خودم ب رنگ و لایت علاقه بیشتری دارم

بنظرت اول برم برای رنگ بعدش برم ناخن

ابن مربی رنگ و لایت ک میخام برم دختر عمه همسرمه وقتی همسرم زنگش زد گفت با فوت کوزه گری یادش میدم جور ...

اگه نمیزنه زیر حرفش و اعتماد داری بهش عالیه برو یاد بگیر. 

فقط مرتب بهش بگو فرمول ترکیب رنگا هم بگو . 

گوگل هم ی سرچی درمورد انواع پودر ها ، اکسیدان ، تکنیک های رنگ مو بزن که اگه چیزیو جا انداخت بهت بگه، یاد آوری کنی . 

موفق باشی 😘

اگه نمیزنه زیر حرفش و اعتماد داری بهش عالیه برو یاد بگیر. فقط مرتب بهش بگو فرمول ترکیب رنگا هم بگو . ...

اره مطمئنم زیر حرفش نمیزنه فقط میترسم مشتری نداشته باشم

اره مطمئنم زیر حرفش نمیزنه فقط میترسم مشتری نداشته باشم

حالا من تجربه کار‌کردن رو ندارم . ولی سعی کن واسه خودت کار کنی دستیار نباشی چون اولا واسه دستیاری خیلی سخت کار پیدا میشه دومم بدونه حقوقه فقط ازت کار میکشن . 

حرفه ای که شدی صد در صد کار هست واست 

حالا من تجربه کار‌کردن رو ندارم . ولی سعی کن واسه خودت کار کنی دستیار نباشی چون اولا واسه دستیاری خی ...

با ی سالن دار صحبت کردم گفت بیا کار کن اینجا ولی خودت مشتری بیار ی درصد هم من ازت میگیرم

رنگ و لایت بهتره اگه کارت خوب باشه ناخن مشکل شرعی داره برای خودت خوب نیست در کل گفتم

ممنون عزیزم 

میترسم مشتری گیر نیاد