2777
2789

کسی که باهوشه (البته از همه جهات نه از یک جهت)  میتونه هر چیزی که میخواد به دست بیاره و فقط بخشی از هوش وراثتیه،  بقیه ش اکتسابیه و میشه کمکم زیادش کرد. 

کسی که هوش اقتصادی داره میتونه از راه های پر سود کسب درآمد کنه. مثل همون فروشنده ی امریکایی که خونه ی دو میلیاردیش رو با فروش کارت های شانسی برای برنده شدن خونه ش  پنج میلیارد فروخت. 

ولی کسی که هوش اقتصادی نداره میتونه همه ی چیزهایی که بهش ارث رسیده رو از دست بده و نابود کنه. 

کسی که هوش هیجانی بالایی داره خیلی راحت آدمای سمی رو کنار میذاره و با ارتباط موثر و قوی با ادم هایی که روان سالمی دارند کیفیت زندگیش رو هم بهتر میکنه 

استارتر ببخشید ک بی دلیل وسط صحبتتونم خیلی نیاز دارم ❤️

سلام خانوما ۴۰ هفتمه و دهانه رحمم ۱ سانته چی بخورم دهانش باز شه جز ورزش و اینا دارم داغون میشم وزنشم ۳۸۰۰ هست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.