2777
2789
عنوان

بنظرتون شماره کارتم واسه دوست پسرم بفرستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 74 پست

اگه واقعا دوسش نداری ولش کن بره رد کارش اون وقتی ک پول بزنه تو فکرش شمارو همسر آیندش میبینه سخته براش و بزاره تو بری و اینکه بدجور شکست میخوره و دیگه هیچوقت نمیتونه ب زندگی برگرده گناه داره اعتماد آدمارو از بین نبریم شما اگه این کارو انجام بدی هیچ فرقی با اون پسری ک ب ی دختر تجاوز میکنه نداری

کاربر آقام...قبل از آن که دل برنجانی کلامت را بسنج،،، تیر رفته برنمی گرددبه آغوش کمان....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسی که چرت بودنش رو قبول داری همینطوری تعارف پول نمی زنه

نیازت که بر طرف بشه باید نیازش رو برطرف کنی و گرنه معلوم نیست این آدم به قول خودت چرت چکار کنه؟!! بخصوص در محیط کارت

اگر مشکلی با بعدش نداری شماره کارتت رو بفرست

کسی که چرت بودنش رو قبول داری همینطوری تعارف پول نمی زنهنیازت که بر طرف بشه باید نیازش رو برطرف کنی ...

من مجردم میخواد مثلا با دختر باکره چکار کنه خودشم ترسوعه اینکارو انجام نمیده

ما همکاریم رابطمون اینطور نیست اونم این پولا براش صدقه ست

نه عزیزم صدقه نیست اتفاقا خیلیم براشون زیاده اگه قرار بود به همه پول بدن که میلیاردر نمیشدن ، همچین ازت میگیره که خودتم کیف کنی 

پس نکن 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

اگه باهاشی و داری باهاش وقت میگذرونی بفرست 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
عزیزم شما احساسی بودی ولی اسی بهش بی احساسه و رابطه ای نداشته باهاش جریانتون فرق میکنه

منظورتون از رابطه چیه؟

آدم وقتی تو ارتباطه نمیفهمه داره چی به سر خودش میاره، وقتی دور میشه، اثراتشو میبینه

اللّهم عجّل لولیک الفرج
هان خیلی پولداره ماشین زیر پاش چند میلیارده فقط

باشه شما به این فکر نکن. به این فکر کن من چرا باید به چه دلیلی پول بگیرم. قانون جبران نیگه ربطی نداره. این کار رو انجام نده اگرنه باید جبران کنی

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

اگه واقعا دوسش نداری ولش کن بره رد کارش اون وقتی ک پول بزنه تو فکرش شمارو همسر آیندش میبینه سخته برا ...

قبل منم کلی دوست دختر داشته زنی هم طلاق داده خودشم انگار گرازیه هیچ احساس نداره خخخ

بفرس

اگر آینده استارتر رو هزار تهدید کنه و توی محیط کار آبروش رو ببره شما میری کمک... بخاطر پول اخه🤦🏻‍♀️اینقد ارزش داره

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻