2777
2789
عنوان

مرد خوب اصلا وجود داره

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 46 پست

نه عریزم همونجور که زن همه مدله هست مرد همه مدله هست من از همسرم راضی هستم صدبار هم به عقب برگردم انتخابم هست الان ۸سال از زندگیم میگذره خدا. وشکر راضی هستم البته خوب مطللق خداست ولی خوب وقتی خوبی های همسرت از بدی هاش خیلی بیشتر باشه ادم رو بدی ها چشم میپوسه ولی هر موقع خواستید ازدواج کنید خیلی به خانواده اهمیت بدید ببینید چه پدر و مادری داشته چون اولین الگو هر فرزندی پدر و مادرش هست بهترین مدرسه بچه ها خانواده هست پدر و مادر هر کاری کردند فرزند از اونها الگو برداری کرده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عریزم همونجور که زن همه مدله هست مرد همه مدله هست من از همسرم راضی هستم صدبار هم به عقب برگردم ان ...

دقیقا موافقم باهات

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋
احساس میکنم واقعا خوب شده چون بدون بهانه و خواسته ای خوب شده

ایشالا همیشه همینجور خوب بمونه

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋
نیست واقعا منم ندیدم

من حتی بابای خودم خوب نیست:)واسه همین سوال شد واسم ببینم خوبش اصلا وجود داره 

نه عریزم همونجور که زن همه مدله هست مرد همه مدله هست من از همسرم راضی هستم صدبار هم به عقب برگردم ان ...

دقیقا

تا چند روز پیش بدی های همسرم بیشتر از خوبی هاش بود و هر چی فکر میکردم هیچ خوبی به ذهنم نمیرسید  ولی الان خیلی خوب شده

هر چی ارزوی خوبه مال تو

خوب بودن ذاتیه کسی ک نباشه به راحتی نمیشه تغییرش داد

خوب بودن از نظر شما یعنی چی؟

خوب مطلق توی دنیا نیست وازقدیم گفتندگل باهمه زیبایی وبوی خوش ش یه خار بغل ش هست ولی بعضی ها قابل تحمل هستندودرکنارشون میتونی احساس آرامش کنی چه زن وچه مرد ....وهمسر من واقعا باگذشت 9ماه ازآسمانی شدن ش حالا میفهم وهرچه زمان میگذره بیشتر بیشتر میفهمم که چقدردرکنارش آرامش وامنیت داشتم ....یه وقت هایی ماانسان ها بعضی ازخوبیها ونعمت هایی که داریم قدرنداریم وناشکریم ولی وقتی ازدست میدیم اون موقع بجزحسرت خوردن کاری ازدست مون برنمیآد یکی ش خودم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین