2777
2789
عنوان

سرفه های دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 31 پست
ماهم مشهدیم بعد یه ماه دوساعت رفتیم حرم بچم سرماخورده صبح با گریه وسرفه بیدارشدم وای خدایا 😖

یعنی دیگه خسته شدم از زمستون فقط مریضی با خودش اورده. هیچ جا نمیتونیم بریم😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عهههه حتما امروز امتحان میکنم

شکر تیغال برای سرفه عالیه بریز تو آبجوش بعد صافش کن وبا یه قاشق عسل بده بخوره ولی برای سن بچه شما من نمی‌دونم مناسب هست یانه از عطاری بپرس

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
یعنی دیگه خسته شدم از زمستون فقط مریضی با خودش اورده. هیچ جا نمیتونیم بریم😭

منم همینم مثل زندانیا همش تو خونم بازم کلا سرماخوردس خداکنه زود خوب شن جوش وغصه مریضی از خود مریضی بدتره😞

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
شکر تیغال برای سرفه عالیه بریز تو آبجوش بعد صافش کن وبا یه قاشق عسل بده بخوره ولی برای سن بچه شما من ...

شنیده بودم شکر تیغال. اینو هم سرچ میکنم ببینم میتونم بهش بدم یا نه

شنیده بودم شکر تیغال. اینو هم سرچ میکنم ببینم میتونم بهش بدم یا نه

اره خیلی خوبه من دوسال پیش که دخترم پیش دو می‌رفت فقط با این خوب شدیم اصلا سرفه هامون خوب نمیشد

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
منم همینم مثل زندانیا همش تو خونم بازم کلا سرماخوردس خداکنه زود خوب شن جوش وغصه مریضی از خود مریضی ب ...

حالا فکر کنین من خودم تهرانم. خانوادم نیستن دست تنهام

خودمم خیلی افتضاح مریض شدم در حدی که توان ندارم از جام بلند بشم. دخترمم اینجوری

فقط خدا کمکم کنه

برام دعا کنین