2777
2789
عنوان

من مقصرم یا نامزدم

216 بازدید | 47 پست

سلام من ساعت ۱۲ زنگ زدم بهش باهم حرف زدیم بعد دیگه زنگ نزدم اونم زنگ نزد تا ۸ شب اومد زنگ زد گفت از ساعت ۴ خوابم برد الان بیدار شدم تو چرا زنگ نزدی منم ناراحت شدم بعد ۵ دقیقه حرف زد گفت سردمه کار نداری خدافظ( میاد بیرون زنگ میزنه رفته بود اصفحان)

منم با اینکه دلخور بودم گفتم نه خدافظ 

بعد اومدم عکسم گذاشتم پروفایل(گفته بود خوشش نمیاد عکس بزارم پروفایل نذارییی) بعد گذاشتم از اون موقع دیگه بم زنگ نزد عکسمو پیوی فرستاد که مثلا چرا گذاشتی منم علامت سوال گذاشتم دیگه جواب نداد بعدش فرداش زنگ زد گفت چرا زنگ نمی زنی گفتم از خودت یاد گرفتم  گفت خب حالا عکست گذاشتی که چی منم گفتم خب عکس خودمه پیویم هم فقله نگران چی؟ بعد گفت هیچی خدافظ این زنگ برا سه شنبه اس دیگه بم زنگ نزد فقط یه گریه فرستاد پی وی و دو تا آهنگ غمگین هم گذاشت استوری که حال دلم خوش نیست و این حرفا..‌.الانم پنجشنبه اس دیگه بم زنگ نزد کلا منم زنگ نزدم ....مقصر کیه ؟ من زنگ بزنم یا نه؟ عقدیم ۱سال نامزد بودیم الان ۵ ماهه عقدیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام

من واسه زندگی خودتون میگم

رفتار اون جالب نبوده اما تو هم اشتباه کردی که عکستو در صورتی که اون خوشش نمیاد گذاشتی پروفایلت

عکس خودته و حق داری خودت تصمیم بگیری اما اون روت غیرت داره و اینطوری کلا باعث میشی ازت دور بشه و از چشمش بیوفتی

به بنظرم یکم زیاده روی کردی

اما کلا جفتتون سنتون بین 15 تا 18 میخوره باشید