دوعفتس گوش درد گلو درد داره سه بار بردم متخصص میگن عفونتش خوب شده کلی شربت داره میخوره روز خوبه شب تا صبح ی سره سرفه میکنه اصلا نمیتونه بخوابه
نشاسته و اینا هم نمیخوره دارو گیاهی هم نمیخوره پس اگر دکترا میگن مشکلی اصلا نداره چرا انقد سرفه میکنه البته همیشه اینجوریه وقتی سرما میخوره سرفه خیلی اذیتش میکنه تا چندروز
خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت میدونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
همینا رو مرتب بهش بده.اگر دستگاه بخور سرد داری شبا تو اتاقی که میخوابه روشن کن.اگر نداری در طی روز ک ...
حموم دیشب بردم انگار بدتر بود دیشب
خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت میدونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉