2777
2789

میگم برو سرکه طبیعی بخر رفته سرکه شرکتی بالزامیک خریده 

میگم بادوم زمینی پیاز جعفری بخر میره ساده میخره 

میگم یه بسته جو پرک بخر میره سه بسته میخره 

میگم ماکارونی لازانیا بخر رفته ماکارونی رشته ای خریده 

یا چیزای مهم و میگم حتما بخر میاد میگه یادم رفت در صورتی که براش پیامک کردم

کلا تو هر خریدی میگم اینو بخر میره عن ترینشو میخره تو هر موردی 

از خودشو این کاراش متنفرم

برای ظهور امام زمان هر چند تا میتونی🌹صلوات🌹بفرست، حتی شده یه صلوات💚 ظهور آقا نزدیکه ، بعد ظهور دنیا بهشت میشه🙂♥️ #اللهم_صل_علی_محمد_وآل_محمد_وعجل_فرجهم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آقایون ب جزئیات توجه چندانی ندارن

بهتره اینجور خریدا رو همراه هم برید

یا حتی عکس بفرستید بگید اینو میخوام و بگید ب فروشنده بگو فلان چیزو میخوام.

از طرفی ممکنه ی وقتی اون کالای مدنظر رو پیدا نکنن برا اینکه دست خالی نیان ی مدل دیگه‌اشو بخرن

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
ببخشید ولی خندم اومد😂شوهرمنم تقریبا بعضی وقتا همینه

این کلا تو زندگی هم همینه زندگیمونو خراب کرده ازش متنفرم

برای ظهور امام زمان هر چند تا میتونی🌹صلوات🌹بفرست، حتی شده یه صلوات💚 ظهور آقا نزدیکه ، بعد ظهور دنیا بهشت میشه🙂♥️ #اللهم_صل_علی_محمد_وآل_محمد_وعجل_فرجهم

منم همینم تو تنها نیستی مردا کلا به جزییات توجه نمی کنن  فقط اولشو میخونه🥴

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

چرا شوهرا همه مث همن تو خرید😅

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔