2777
2789
عنوان

پنج ساله عاشقشم

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 42 پست

من جات بودم ولی تموم کردم، حالم خیلی داغون بود از خدا فقط مرگمو میخواستم ،بدترین روزای زندگیم بود ولی خدا واسم عجیب جبران کرد و یکی را واسم فرستاد که بهتر تا اون جایی ندیدم

الهی ☹️💔ببین نمیتونی خودتو با درس و ورزش و دوستای همجنست سرگرم کنی تا کمتر به اون پسره فکر کنی ؟

خیلی سعی می‌کنم دوستام همش کاری می‌کنم بهش فکر نکنم و میگم داری اشتباه میکنی ولی من واقعا ذهنم درگیر شده این مدت 

درسمم که تا میام بخونم ذهنم دیگر میشه امروزم ادبیات دارم هیچیم نخوندم😔

میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..الهی خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ویرایش*7/مهر/۱۴۰۳خداحافظ برای همیشه🖤بازم ویرایش*هی من هنوز زندم و خوشحالم🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا ریموش کردی پس؟

چند تا از فامیلامون بهم ریکوئست داده بودن..همینطوریش اینا دنبال یچیزی که راجب من حرف بزنن بگن فلانی با فلانیه

عقب افتادن 

مجبور شدم واکرنه واسم حرف در میوردن 

میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..الهی خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ویرایش*7/مهر/۱۴۰۳خداحافظ برای همیشه🖤بازم ویرایش*هی من هنوز زندم و خوشحالم🙂
چند تا از فامیلامون بهم ریکوئست داده بودن..همینطوریش اینا دنبال یچیزی که راجب من حرف بزنن بگن فلانی ...

کاش حداقل بهش میگفتی دلیلشو بعد حذفش میکردی 

کاربر آآقا،❤❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود

بنظر شما برای یه اقا خیلی ناراحت کنندس کسی ریموش کنه؟

بی دلیل ریمو کنه ،اره ناراحت کننده اس.

و فکر میکنم حتما رفته با کسی که ترجیح داده منو ریمو کنه 

بی دلیل ریمو کنه ،اره ناراحت کننده اس.و فکر میکنم حتما رفته با کسی که ترجیح داده منو ریمو کنه

نه خب رابطه دوستی وعاطفی نباشه

مثلا همکاری 

همکاری که اولین نفر استوریتو میبینه با اینکه پیجش بالای ۵۰۰ نفر فالوور داره

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
کاش حداقل بهش میگفتی دلیلشو بعد حذفش میکردی

همین چند دقیقه پیش رفیقم زنگ زد گفت با پیج فیجی که بهش پیام داده بوده ببینه واقعا دوست دختر داره اینه بهش گفته من تو رابطه عاظفیم مزاحم نسبت🙂

همین چند دقیقه پیش رفیقم زنگ زد گفت با پیج فیجی که بهش پیام داده بوده ببینه واقعا دوست دختر داره این ...

نشید*

نه خب رابطه دوستی وعاطفی نباشهمثلا همکاری همکاری که اولین نفر استوریتو میبینه با اینکه پیجش بالای ۵۰ ...

خب بی دلیل کسی ریمو کنه ناراحت کننده اس