2777
2789
عنوان

کاهو های که میخورید اینشکلی تولید میشن🥗🥬

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 48 پست
اینجا خودشون با نی و پلاستیک گلخانه درست میکنن نشا درست میکنن

اونا کلا کارشون فروش نشا هست

توجه🚨 درامد ماهیانه پنج ملیون ب بالا شروع با پنجاه ملیون میتونی با من ب درامد عالی برسی و زندگیت رو متحول کنی

اره بذر میریزن سبز کرد نشا میکنن اینجا که اینطوریه

ممنون جالب بودبرام فکرمیکردم مثل بقیه سبزی هامیپاشن روزمین

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی ما میریم سر مزرعه میخریم فصل سفر هم مسافرا میخرن

شاید اونا مزارعسون کوچیکه  و اینکه کاهو هوا گرم بشه خراب میشن  اونهمه کاهو نمیشه فروخت  برا همین ما میدیم دلال  همه زمین یجا  میخره پولشو میده مام کاری ندازیم دیگه

توجه🚨 درامد ماهیانه پنج ملیون ب بالا شروع با پنجاه ملیون میتونی با من ب درامد عالی برسی و زندگیت رو متحول کنی

اونا کلا کارشون فروش نشا هست

نه کنار مزرعه میزنن برای خودشون بیشتر از الان شروع میکنن نی چیدن انواع نهال تولید میکنن اضافه هاش رو میفروشن ولی بیشتر برای خودشونه اخه اینجا صیفی جات همه چی میکارن

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
ممنون جالب بودبرام فکرمیکردم مثل بقیه سبزی هامیپاشن روزمین

اون هم هست

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
اون لوله ها بهشون شلنگ وصل میشه چون قطره ای اب میخورن بع این سینی ها داخلش نشا کاهو هستن که دونه دو ...

بسیار عالی 

موفق باشید 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
ولی ما میریم سر مزرعه میخریم فصل سفر هم مسافرا میخرن

اگرخداعمری بده امسال میام سمت گرگان وگلستان 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
شاید اونا مزارعسون کوچیکه و اینکه کاهو هوا گرم بشه خراب میشن اونهمه کاهو نمیشه فروخت برا همین ما ...

اره خب فرق میکنه جاهای مختلف 

مردم اینجا عادت کردن سبزی و اینجور چیزا رو سر مزرعه بخرن

دربابه ی امضاتون توضیح میدید؟کار کشاورزی منظورتونه؟

نه اون سرمایه گذاریه

اگرخداعمری بده امسال میام سمت گرگان وگلستان

قدم تون روی چشم 

بهار اینجا معرکه است