یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چند سالشونه؟دلم نمیخواد بدنم برخورد درست واقعا چیهکهر نگم بهش تنبل میشهکار خم میگم از ده تا دوتاشو ا ...
یکی سوم ابتدایی یکی هشتم شوهرم براشون برنامه میچینه که کی چه مسولیتی داشته باشه اگه پسر بزرگم سفره وسایل آورد کوچیکه باید جمع کنه اگه بزرگه نون خرید کوچیکه باید آشغالا رو بره بندازه سطل زباله خلاصه بی مسولیت نیستن خدارو شکر دیگه الان طوری شده خودشون میگن تواینو انجام بده من اون کار شوهرم میگه بهشون کار بده تا عادت کنن دوروز دیگه تو خونه خودشون بتونن از پس خودشون بر بیان حتی روزایی که شوهرم خونه هست همه کارا بین چهر نفر تقسیم میشه .
بچه باید توی خونه مسوولیت داشته باشه بدونه کارش چیه اگه حتی از پس یه نمکدون آوردن بر نیاد بگه نمیتونم ومادر خودش بره بیاره بچه هاروتنبل میکنه ما نمی گیم مثل کوزت کار کنه خدا رو شکر الان همه کارا رو وسایل برقی انجام میدن اما باید بچه بفهمه همکاری تو خونه خیلی خوبه .من هیچ وقت نمیگم پسرم میتونی نمکدون رو بیاری در جواب صد در صد میگه نه اما میگم پسر گلم لطفاً نمکدون رو بیار بایه لیوان آب این جور مواقع نه نمیگه میره انجام میده
من خدارو شکر پسرام یاد گرفتن کمک کنن هیچ وقت هم گله نکردن که چرا به ما که پسریم کار میگی مادربزرگم همیشه میگفت پسراتو طوری بار بیار که گفتی پاشو کمک کن نکن نه مگه ما دختریم .همکاری تو خونه خیلی خوبه الان توی زمان پریودی واقعا هم همسرم هم بچه هام به این بلوغ فکری رسیدن که باید تو خونه کمک کنن چون مامان حالش خوب نیست. از این بابت خیالم راحته در آینده باخانماشون هم همین رفتار رو دارن وکمک همسراشون میکنن.