2777
2789
عنوان

دختر نازنازی برنده هست یا دختر مستقل

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 21 پست

دیگه الان دور و زمونه دخترای نازنازی و سیندرلا تموم شده همه دنبال دختر قوی و مستقلن.

بر اساس تجربه ای که از دور و برم دیدم میگم

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

نه دیگه بهش بگو باهام بیا اگه تونست کاری نداشت میاد ولی کار داشت میره به کارش برسه 🥲سعی کن همیشه به ...

والا من فردا آزمایش دارم.یگم حساسه ازمایشم، نباید اصلا استرس داشته باشم. بهش گفتم منو ببر. گفت کارم زیاده نمیتونم مرخصی بگیرم. درصورتی که چندبار بی دلیل مرخصی گرفته اومده خوابیده. البته یکم پیش که تازه از خواب بیدار شده بود گفتم، با عصبانیت گفت نمیتونم بیام. بخاطر همین منم ناراحت شدم. بعد فکرمی‌کنه چیزیم نیس، خیالش زیادی راحته ازم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه دیگه بهش بگو باهام بیا اگه تونست کاری نداشت میاد ولی کار داشت میره به کارش برسه 🥲سعی کن همیشه به ...

بخدا زن داداش من اونقدر الکی ادا میده ، من اوایل حرصم میگرفت از کاراش. میگفتم چرا ادا میده . اما الان میفهمم همون اداها باعث شدن داداشم عاشقش بشه . منم یکم یاد گرفتم ازش. اما من ذاتا از بچگی دلم میخواست مستقل باشم چون خانوادم زیاد حمایتم میکردن

بخاطر همین رابطم اینجوری شده اه

مسئولیت هم بهش دادم. میگم صبح کار بانکی رو تو انجام بده، من به ازمایشم برسم. اون یه کار رو هم نکرد و انداخت گردن من. از خودم بدم میاد بخاطر اینکه نتونستم مثل زن باشم .