2777
2789

چطوری ب شوهری که ب شدت عصبی ه بفهمانید که لازم نیست کوچکترین چیزا رو دروغ بگه .

من حقیقتش نمیدونم چرا داره پنهان کاری میکنه یا دروغ میگه 

یا می‌ترسه ترکش کنم  

یا

کلا من واسش تو زندگی ارزشی ندارم و الویت ش نیستم 

یا اینکه فکر می‌کنه پنهون بمونه چ اشکالی داره !!!

کدومش ؟؟

پست بعدی میگم سرچی

شاد باش بخندی میگذره ناراحتم باشی میگذره پس بخند که حداقل به خوشی بگذره    

اوت 

با دلارهای آمریکایی پاکستان افغانستان رو میزنه اوکراین روسیه رو میزنه عربستان سعودی یمن رو میزنه ؛ هر حکومتی که سرسپردهٔ آمریکا ابرقدرت و رئیس جهان نباشه یا مثل گزینه های بالا یکی از همسایه ها انتخاب میشه و با طرح و نقشه های آمریکایی اونقدر اون رو تحریک میکنند تا با حکومت مورد نظر وارد جنگ بشه (اتفاقی که درمورد چین و تایوان یا کرهٔ شمالی و کرهٔ جنوبی داره میفته چون آمریکا به این نتیجه رسیده که جنگ مستقیم براش هزینه داره از طریق یه کشور دیگه وارد میشه که اسم خودش لکه دار نشه چهرهٔ واقعی آمریکا رو الان فقط توی فلسطین میشه دید داره میگه قدرت من رو ببینید این وضع غزه میتونه برای شما هم اتفاق بیفته) و اگه این گزینه جواب نداد توطئه و فتنه های آمریکایی انجام میشه مثلا خرابکاری در تاسیسات اون کشور برای بالا بردن سطح نارضایتی مردم از حکومت و همچنین تحریم که باعث فلج کردن اقتصاد و گرونی و تورم میشه میتونه مردم رو به خیابون بکشه سپس جنگ داخلی و بعد .... مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره بگو.... مردا از بعضی چیزا ک‌لازم نیست یکم میترسن. و در عوض بعضی چیزا ک‌ما روش خیلی حساسم رو فکر میکنن حق با خودشونه. من میگم شاید بخاطر  تفاوت زن و مرد و تفاوت طرز فکرامونه. شاید...

مثلا اینکه آیدی اینستاشو ب من نداده میگه فالورام مرد هستن .اما ب جاریم داده همو فالو دارن و کلا دونفر فالو داره یکی جاریم ه

مثلا اینکه آیدی اینستاشو ب من نداده میگه فالورام مرد هستن .اما ب جاریم داده همو فالو دارن و کلا دونف ...

واااا. یعنی چی بهم نداده .‌ خب میگفتی باش فالو نمیکنم اما لازمه ک داشته باشم

اصلا چرا باید فالو نکنه اخه؟؟؟

بعضی مزدا همینن ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بهونشونه ایشونم بهونش این بوده ک مثلا فالون نکن فالورام مردن ‌‌‌‌‌. ولی در اصل بهونش بوده ک ایدیشو‌به اسی نده منم میگم اینو بهش میگفتی کد مجبور بشه ایدیشو‌بده

بعضی مزدا همینن ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بهونشونه ایشونم بهونش این بوده ک مثلا فالون نکن فالورام مردن ‌‌‌‌‌. ول ...

والا تا حالا ندیده بودم همچین چیزی 

من باشم اینستا طرفو کلا پاک میکنم و میگم صلاحیت داشتن برنامه اینستا رو نداری

والا تا حالا ندیده بودم همچین چیزی من باشم اینستا طرفو کلا پاک میکنم و میگم صلاحیت داشتن برنامه اینس ...

من خودمم همینم اما واقعا روال زندگی ها خیلی با هم فرق می‌کنه و دیگ بعد طولانی مدت نمیشه تغییرش داد .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مثلا من خودم و نامزدم اینستامون یکیه حتی. خودشم پیشنهاد داد پیجمون مشترک باشه و اصلا ازین چیزا نداریم ک مخفی باشه چیزی بینمون. منم درک نمیکنم. ولی خیلیارو دیدم اینجوری هستن.‌حتی شوهره خودش داره اینستا نمیزارع زنش ‌‌ نصب. کنه زنه ‌‌‌‌هم  از روز اول اعتراض نکرده و دیگ نمیشه کاریش کرد

اگه آیدی رو به شما نداده از کجا فهمیدی جاریت فالو دارتش؟؟؟

ایدیشو پیدا کردم .

بعد رفتم ی اکانت فیک ساختم جاریم فالو کردم دیدم 

واااا. یعنی چی بهم نداده .‌ خب میگفتی باش فالو نمیکنم اما لازمه ک داشته باشم

بهش گفتم گفت چیه اعتماد نداری !!

داشت از کوره در نیرفت ک گفتم ن اعتماد دارم ب هرحال زنتم ب هرحال باید داشته باشم 

این پروژه ک میگم ۳ ماه طول کشید اما نداد .

اینم بگم گوشی موبایلش رمز داره 

آخر سر هم گفت بهت نمیدم میخوای پیام بدی تو تلگرام بده و تمام !!

اما پیج فیک ساختم و رفتم جاریم فالو کردم و آیدی شوهرمو ک پیدا کرده بودم 

رفتم دیدم بله همو فالو دارن