2777
2789
عنوان

بهم گفت بیا فرار کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 35 پست
بگو هررری الان به پسرا نمیشه اعتماد کرد از کجا معلوم نمیبردت تو خونه تیمی ها ؟از کجا معلوم نمیبرد بل ...

اره دفیقا باید ترسید بعد اون میخواست حرفش برام تضمین باشه اصلا بهش نمبخورد انقدر لاشی باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همیشه اونهایی رو که خیلی خوب می‌دونیم برعکس از آب در میان

بهونه بوده 

کسی که بخواد باشه تو هر شرایطی چه دور چه نزدیک چه سخت و آسون پا به پات میاد 

فرار احمقانه ست 

بیخیالش خودتو عشقه😁

فرار خودتو بی ارزش میکنه فقط 

اون میخواس بره داش چرت میگف 

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞
یا خدا

از آهنگ خوشگلا باید برقصن متنفرم منو یاد اون کلیپ میندازه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
خیلی ناراحت شدممن ندیدم

نبینی بهتره از زندگی سیر میشی وقتی التماس های دختره به پسره رو ببینی که تا لحظه آخر امید داره پسره نجاتش بده 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

پسری که بخادت،فقط فکرپیشرفتت،آبروت،ازدواج،احترام وباارزش کردنت هس بقیه شون بریز دور،متاسفانه اینقدرخوب نقش بازی می کنند که خودت به خودت شک می کنی وعذاب وجدان بدبودنت رومیگیری،آفرین که قبول نکردی،راه تحریک کردن طرف مقابلسون هم این هس که تواگه منودوست داشتی فلان کارمیکردی،یاتو اگه به من اعتمادداشتی و...

نبینی بهتره از زندگی سیر میشی وقتی التماس های دختره به پسره رو ببینی که تا لحظه آخر امید داره پسره ن ...

وای وای وایییی

خدا نگذره از همچین پسراییییی

خدا از خانواده هامون نگذره کدهمچین پسری تربیت کردن

کاربر تازه وارد نیستمم