پارتنرم گفت ک اگه الان بیام شهرتون میای بریم باهم ی جای دور بدون ازدواج گفتم اگ بخوام فبول کنم خب باید عقد ک بکنیم گفت تو انقد بهم اعتماد داری که خودتو بدون عقد محرم من بدونی بعد یهو گفت شهرتون هستم میای بریم یا نه ادرس بده قسمش دادم کلی فسم خورد ک اومده بعد گفت ادرس بده بیام میای یا نه همین الان بگو بعد گفت نیای میرم پشت سرمو نگاه نمیکنم منم گفتم نه نمیتونم اونم گفت همه حرفات دروغ خدافظ بلاکم کرد
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
از آهنگ خوشگلا باید برقصن متنفرم منو یاد اون کلیپ میندازه
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی ....... اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ...... ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
نبینی بهتره از زندگی سیر میشی وقتی التماس های دختره به پسره رو ببینی که تا لحظه آخر امید داره پسره نجاتش بده
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی ....... اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ...... ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
پسری که بخادت،فقط فکرپیشرفتت،آبروت،ازدواج،احترام وباارزش کردنت هس بقیه شون بریز دور،متاسفانه اینقدرخوب نقش بازی می کنند که خودت به خودت شک می کنی وعذاب وجدان بدبودنت رومیگیری،آفرین که قبول نکردی،راه تحریک کردن طرف مقابلسون هم این هس که تواگه منودوست داشتی فلان کارمیکردی،یاتو اگه به من اعتمادداشتی و...