2777
2789
عنوان

بچهاااا پیام داد بهم بنظرتون بد جوابشو دادم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 36 پست
فقط با فاصله گرفتن و سمتش نرفتنتو انقدر ساده ای خودت قهر میکنی خودتم میری زنگ میزنی بعد انتظار داری ...

الان بنظرت جوابی ک دادم بهش جدی نبود ؟ 

همه شب با فکر تو به سر بردم حتی یک شب میان خواب هم نیامدی...🍃
همون دیگه حالا دروغ نگم دلم به رفتن نی 😂 ولی مجبورم چون همیشه میرم ولی میام اما این دفعه جدی میرم ح ...

نمیدونم اگ مهم نباشی خو حس نمیکنه باشی ی ساعت باهاش حرف نزنی حس میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقااااا وایییی 😂🤦🏻‍♀ چ جوری خبری ازم نباشه ؟ خب بیرون میبینتم دو روز بیاد اینجا بمونه میبینتم

خب ببینه بیرون 

مگه باید زندانی باشی!

اگه هرجا دیدت نگاش کن ولی کاملا سرد و هیچ قدمی به. سمتش برندار 

منظورم از خبری ازت نبودن اینه که هیچ سمتش نری تا کامل جای خالیتو حس کنه تو اصلا فرصت نمیدی دلتنگت بشه همش چسبیدی بهش اونم جدیت نمی‌گیره میگه خودش دوباره میاد

ایندفعه باید سمتش نری و اگرم اون اومد سرد و خشک رفتار کن تا حساب کار دستش بیاد

خب ببینه بیرون مگه باید زندانی باشی!اگه هرجا دیدت نگاش کن ولی کاملا سرد و هیچ قدمی به. سمتش برندار م ...

واییییی دختر دقیقااا ریدم می‌دونم😂 

الان بد جوابشو دادم زیاد سرد نبودم ؟؟ 

همه شب با فکر تو به سر بردم حتی یک شب میان خواب هم نیامدی...🍃
خب چ دفعه بعدی چی بگم؟

وقتی اومد سمتت مثل خودش دقیقا بیخیال و سرد برخورد کن .خودتو درگیر کار و زندگیت نشون بده اصلا حرفی از دخترای دیگه زدن و تیکه انداختن نزن.بزار تعجب کنه بگه این عین خیالش نیست. خودتو پیگیر نشون نده بگه این کار و زندگی ندارع همش درگیر منه . نگو چرا خبری ازت نبود ؟ چرا پیام ندادی؟ چرا دلت برام تنگ نشد؟

باور کن هرچقدر تو تیکه بندازی هرچقدر بگی اینکارو نکن اونکارو نکن طرف بدتر می‌کنه هرچقدر قفلی روی یه چیز بزنی بدتر همون کارو انجام میده 

بخدا بیخیال نشون بدی خودتو خیلی بهتره