2777
2789
عنوان

از چندشی های دوران عقد فامیلاتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 67 پست
تو خارجم قفله😬😂

چیزی نمونده بود که همونجا بکشن پایین کارشونو بکنن 🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂

بابا اینکارا خوبه ولی تو خلوت خودتون 

( جواب ابلهان خاموشیست اگه جوابتو ندادم بدون در حدم نمیبینمت و اینکه خداروشکر از بچگی با عقده بزرگ نشدم که الان مثل روانی ها به بقیه کاربرا حمله کنم و راجبشون تاپیک بزنم 😏😏😏😏)

چقدر بی قرار😬😭

بخدا

مام عقد کردیم

مام شوهر کردیم

مام جفتمون آتیشی بودیم

ولی وسط جمع فامیل آخه حرمله؟

فک کن مثلا جلوی بابا، مامان، عمه، عمو، یهو همه بفهمن تو رفتی تو اتاق با شوهرت و آره 

تازه اگع شانس میاوردیم سر و صدا زیاد می‌بود و صداشون نمیومد بیرون

یه سری سر مراسمات بعد خاکسپاری یه بزرگی توی فامیل، نشسته بودیم تو خونه مرحوم، این دو تا الدنگ هم بودن، اقدام کردن برن تو اتاق

زن مرحوم گرفت از مچ دستاشون کشوندشون از اتاق بیرون گفت 

یه ذره احترام نگهدار باشید برید از اینجا بیرون بعد هر کار میخواید بکنید

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پسرعمم خیلی پرو بود خیلییی همش میچسبید ب زنش  اونموقع عقد بودن همه جا تو خیابون دسشو مینداخت دور گردن دختره هرجا باور کنین حتی دسشویشم‌میبرد در این حد اخرشوهرعمم گف چته رعایت کن کاراش چندش بود خواهرش میگف از کاراشون گریم‌میگیره نمیفهمن

تو فامیل همه مسخرش میکردن 

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞

کارهای لوس تو اتاقشون رو تو جمع میکردن مثلا همدیگه رو بغل میکردن میمالیدن. یا از در شوهره میومد میپرید بغلش میکرد چرپ چرپ ماچ. از همدیگه هی تعریف بیخود میکردن (مثلا شوهره میگف زن من خیلی خوشگله از همه دخترای فامیل قشنگتره چمیدونم شاخ شونه) در صورتیکه اینجور نبود ما هم هیچ هی نگاه 😐

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
من چرا این چیزا رو میبینم خوشحال میشم براشون خوبه که شور و شوق زندگی دارن

عشق و عاشقی و محبت کردن

فرق داره با رفتار ضایع و چندش

حسود نیستم که😂

خوشحال و شاد و خندانم/قدر دنیارو میدانم/خنده کنم‌من/دست بزنم من/پا بکوبم من/شادانم💃🏻اگه باریتم خوندی دمت گرم😇😆

یه فامیل داشتیم البته بنده خدا ها جدا شدن ، دختره یدونه شونه گذاشته بود تو کیفش اون موقع فوکول مود ب ...

آخرش موهای پسره ریخت

جدا شدن😂

خوشحال و شاد و خندانم/قدر دنیارو میدانم/خنده کنم‌من/دست بزنم من/پا بکوبم من/شادانم💃🏻اگه باریتم خوندی دمت گرم😇😆

عشق و عاشقی و محبت کردنفرق داره با رفتار ضایع و چندشحسود نیستم که😂

😂😂همینام باید حسش باشه بعد چن وقت آدم تو خلوتشم حس اینکارا رو نداره 

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

چیزی نمونده بود که همونجا بکشن پایین کارشونو بکنن 🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂بابا اینکارا خوبه ولی تو خلوت خودتون

آره اتاق خواب شخصی لعنتیا

قطعا یه فانتزی دارک تر از خودشون دارن

اخه بابا یه چیزی شنیدن اوسکولای بی فرهنگ

میگن توی مهمونی خوبه

ولی چه مهمونی ای؟

اولا که جمع فامیل نه قطعا

فوقش یه پارتی ای چیزی، جایی که آهنگ هست، سر و صدا هست،کسی کار به کار کسی نداره و این حرکت تو کسیو اذیت نمیکنه

یه وقتی تو ویلای ۵۰۰ متری اید، توی ویلا ۵۰ تا اتاق هست هر کدوم کلی با اون یکی فاصله داره

نه دیگه توی ۱۰۰ متر، ۲۰۰ متر خونه عادی شخص که همه دور هم نشستن توی پذیرایی شما برید تو اتاق دم به دیقه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بخدامام عقد کردیممام شوهر کردیممام جفتمون آتیشی بودیمولی وسط جمع فامیل آخه حرمله؟فک کن مثلا جلوی باب ...

واقعا چطور میتونن

شما که گذروندین ولی من اینقدر مسخره میکنم سر خودم نیاد😶🤣💔

پسرعمم خیلی پرو بود خیلییی همش میچسبید ب زنش اونموقع عقد بودن همه جا تو خیابون دسشو مینداخت دور گرد ...

خب میترسیده فرار کنه😶😂

اخه بابا یه چیزی شنیدن اوسکولای بی فرهنگ میگن توی مهمونی خوبه ولی چه مهمونی ای؟ اولا که جمع فامیل ...

بابا مجرد هست بالاخره بچه هست بزرگتر هست

با_فرهنگ_باشیم# 😂💔

الان یادت میوفته خجالت نمیکشی😂😂

نه والا خجالتی نداره

من موندم اگه حسادت نیست چیه ک اینقدر روی تازه ازدواج کرده ها زوم هستین 

مگه بقیه ب شما نظر میدن چی بپوش چی نپوش یا قاشقشون تون دهن شماست ک ناراحت میشین

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا چطور میتوننشما که گذروندین ولی من اینقدر مسخره میکنم سر خودم نیاد😶🤣💔

نه والا اصن این اداها رو نداره نگران نباش

بعدم الان مثل قدیم نیست دو نفرو اسیر نگه داشته باشن جفتشون تشنه جنس مخالف باشن اینجوری بعد عقدگیرپاچ کنن با رفتارای اگزجره و حال بهم زن

من خودم ۳ سال قبل ازدواج با شکهرم بودم عقدمونم کلا یه ماه بود کلا زندگی میکردیم با هم 

دیگه روانی جنس مخالف نبودم تو فامیل ضایع بازی در بیارم

ما از اول دوستیمون تا الان هنوز عقد حساب میشیم 🤣🤣🤣

چندش خودتونید 😅😅

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan