2777
2789
عنوان

از چندشی های دوران عقد فامیلاتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 67 پست
خب میگی لباس ست کردن و باهم غذا خوردن خب اینا قشنگه دبگه من وقتی میبینم دو نفر باهم عاشقانه رفتار می ...

لباس ست کردن بد نیست

دم به دیقه لباس عوض کردنشون بده

من مشکلی با عشق و عاشقی ندارم

با ضایع بازی دارم

خوشحال و شاد و خندانم/قدر دنیارو میدانم/خنده کنم‌من/دست بزنم من/پا بکوبم من/شادانم💃🏻اگه باریتم خوندی دمت گرم😇😆

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان یادت میوفته خجالت نمیکشی😂😂

من هنوزم عقدمممممم و این کارو میکنم عادت کردم دیگه😂ن بابا چرا خجالت بکشم خیلی هم باحاله خوشم میاددد

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕

ما یه یکی تو فامیل بود دختره هی به پسره میگفت نوید بجو قشنگ غذاتو کم جوییدی اععع (با صدای لوس) پسره ...

😁😁😂😂😂

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞
ما یه یکی تو فامیل بود دختره هی به پسره میگفت نوید بجو قشنگ غذاتو کم جوییدی اععع (با صدای لوس) پسره ...

شتتت😂😂😂😂هنوزم همین جورین !!؟

وقتی پلک میزنی میرسه آسمونم به زمین 🦋             شما صاحب اثری😍🤗 با اون چشمای قشنگُ عصبی

این خیلی بیفرهنگیهیه چیز شخصیع😬

اره والا،بعد داشت به ما مجردا یاد میداد که وقتی ازدواج کردین چجوری تو رابطه باشین که شوهرتون نره دنبال زنای دیگه، کاستوم براش بپوشینو فلان😔🙄🙄🙄🙄واقعا ما داشت خندمون میکرفت

اییییش 

نوید خیلی چندشی با اون زنت🤣💔

خوشحال و شاد و خندانم/قدر دنیارو میدانم/خنده کنم‌من/دست بزنم من/پا بکوبم من/شادانم💃🏻اگه باریتم خوندی دمت گرم😇😆

داداشم و زن داداشم سم خالصن 😂😂😂

ساعتشون 

پروفایلشون و بیو

حلقه دست

لباساشون 

اهنگ پیشواز گوشی

اهنگ زن خور گوشی اصلا همه چییبییبیی مثل همه 😕

( جواب ابلهان خاموشیست اگه جوابتو ندادم بدون در حدم نمیبینمت و اینکه خداروشکر از بچگی با عقده بزرگ نشدم که الان مثل روانی ها به بقیه کاربرا حمله کنم و راجبشون تاپیک بزنم 😏😏😏😏)

والا الان به ندرت این ضایع بازیا رو میبینم

ولی خب قدیم یه زوج تو فامیل داشتیم

آلت بی قرار بودن انگار این دو تا

نمیشد بریم یه مهمونی نرن تو اتاق یا تو ماشین

یه جوری باید حتما جیم میزدن وسط مهمونی و دورهمی

نمیدونم شایدم فانتزیشون بود ولی همیشه تابلو میشدن

بعد با لبخند های خسته و صورتای سرخ میومدن از اتاق بیرون

واقعا یکی از دارک ترین افراد فامیلن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من سال اول عقدم عید بود ارزوم بود ست کنیم ولی شوهرم گف چیه این‌مسخره بازیا🤕

ست کردن بد نیست

دم به دیقه لباس عوض کردن بده😬بری مهمونی یه دست لباس تنت باشه بعد وسط مهمونی بری با شوهرت لباس عوض کنی🤣💔

والا الان به ندرت این ضایع بازیا رو میبینمولی خب قدیم یه زوج تو فامیل داشتیمآلت بی قرار بودن انگار ا ...

چقدر بی قرار😬😭

داداشم و زن داداشم سم خالصن 😂😂😂 ساعتشون پروفایلشون و بیوحلقه دستلباساشون اهنگ پیشواز گوشیاهنگ زن ...

دوقلوهای افسانه ای😂