2777
2789
عنوان

از فکر یه پسره دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 37 پست
ولش کن بیکاری میخوای بوی اونو بدی؟😐😂

نه خنگم ادکلن مردونه بزنم 

میخام بو کنم حس خوب میگیرم

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زودتر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تایپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سربسته بگو شاید کمکی از دستمون براومد بهت بکنیم

انقدر دردش بزرگه و ترس از قضاوت شدن هست که باید تو دل غمدیدم تنها باشه نه میتونم دردمو به کسی بگم نه هیچ کس راه حلی براش پیدا میکنه گفتنش فایده ای نداره 

بهترین دکتر روانشناس شهرمون هم نتونس کاری بکنه راجب این قضیه

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زودتر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تایپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

آهاااااا😂هرکی ادکلن مردونه بزنه خنگه؟😔😔ینی من خنگم؟

نه بعضیا میزنن من دوس ندارم

انقدر دردش بزرگه و ترس از قضاوت شدن هست که باید تو دل غمدیدم تنها باشه نه میتونم دردمو به کسی بگم نه ...

من حدس میزنم که شاید متاهل یا نامزدی چیزی داشته باشه ...

ولی یه هیچ عنوان قضاوت نمیکنم چون خودم درد قضاوتو کشیدم

امیدوارم هرمسئله ای که هست منطق رو در نظر بگیری 

ببین منطقت میگه سلاحه که این آدمو دوست داشته باشی یا نه

من حدس میزنم که شاید متاهل یا نامزدی چیزی داشته باشه ...ولی یه هیچ عنوان قضاوت نمیکنم چون خودم درد ق ...

نه رل داره فقط  

قضیه کلا یه چیز دیگس