2777
2789
عنوان

از فکر یه پسره دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 37 پست
چون نمیتونی بدستش بیاری رفته رو مخت وگرنه بهش برسی میفهمی چیز خاصی هم نبود

میدونم بدرد بخور نیس ولی دل که حالیش نمیشه

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زودتر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تایپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا دیوونم مگه خر مغزمو گاز نگرفته خداروشکر بدنم به فرمان مغزم میره جلو نه قلبم مشکلم اینه طوری ...

آفرین دختر قشنگم 

وایییی منممممم😔

از شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست خودمه

خب چند وقته دوستش داری؟اشناس یا غریبه؟امکان باهم بودنتون نیست؟

نه امکانش نیس خیلی وقت نیست که دوسش دارم قبلا یه کراش کوچیک داشتم اهمیت نمیدادم الان رفته رو مخم

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زودتر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تایپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

تو باهاش بودی و جدا شدین؟یا اینکه باهم نبودین فقط دوستش داری

تو بازم میتونی ببینیش من چی دیگه نمیتونم ببینمش

منم همینطور سناریو میچینم اونجوری که دوس دارم بخاطر همین همش تو تخت ولم

اخه میدونی من دوس پسر چند تا داشتم اما این یه جور دیگه بود برام چند سال گذشته اما باز دوسش دادم حالا هفت پشت غریبه بودیم و متاسفانه طایفه هامون باهم وصلت کردن و تقریبا اشنا شدیم دیگه ک فراموش کردنش سخته و بدتر از هین شنیدم نامزد کرده و بهم خورده قطع وصلن فکر کنم

ممنوعه س کلا ولی برام شیرینه بزرگتربن ارزوم اینه فراموشش کنم ب شادی ووخوشی

اونقد حالم داغونه ک اصلا دوس ندارم با خانوادمم همکلام شم

آفرین دختر قشنگم وایییی منممممم😔

باز شما میتوونی ببینیش من چی دیگه قرار نیست ببینمش

دلم برای عطرش تنگه

نه امکانش نیس خیلی وقت نیست که دوسش دارم قبلا یه کراش کوچیک داشتم اهمیت نمیدادم الان رفته رو مخم

ببین درکت میکنم علاقه اس دیگه دست خودت نیست 

ولی شاید اونقدری که توی ذهنت بزرگش کردی نباشه شاید اگه به دستش میوردی ازش زده می‌شدی یا اون آدمی که فکر میکنی نبود.

حالا ما که به طرف رسیدیم و ۳ سالم باهاش بودیم چه گلی بر سر مون زدیم ؟ به جز اینکه آخرش با کلی وابستگی و بدبختی. جدا شدیم دردش موند برامون 

حالا فکرع دیگه نمیشه از ذهنت یندازیش بیرون ولی بزار در حد همون فکر بمونه ملکه ذهنت نکنش

آفرینننننن دقیییییقا باریکلا👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

نمیدونم اسم ادکلنش چیه میخام برم عطر فروشی همه ی عطرا رو بوکنم تا ببینم چی به خودش میزنه 

تو بازم میتونی ببینیش من چی دیگه نمیتونم ببینمش

نه بابا به هیچ عنوان نمیتونم ببینمش

ببین درد منی که چندین سال باهاش بودم از تو که دورادور دوستش داری و هیچ خاطره ای ندارین بزرگتره

خدایی درکت میکنم ولی خب وقتی امکانش نیست. باهم باشین بپذیر دیگه

ببین درکت میکنم علاقه اس دیگه دست خودت نیست ولی شاید اونقدری که توی ذهنت بزرگش کردی نباشه شاید اگه ب ...

ملکه ذهنم شده و یه مسئله بزرگم درمورد اشنا شدنمون هست که بابت اون خیلی ناراحتم نمیشه به کسی اعتماد کنم بگم حتی اینجا دارم دیوونه میشم

نه بابا به هیچ عنوان نمیتونم ببینمشببین درد منی که چندین سال باهاش بودم از تو که دورادور دوستش داری ...

خاطره داریم با هم