2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مبارک باشه،اینکه میگن ژل چونه بعد از تزریق و وقتی بی حسیش بره خیلی درد داری درسته؟موقع غذا خوردن و صحبت کردن

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️
بنظرم که زیاده من تقریبا ۹ ماهه زدم هنوزم هست مثل روز اول نیس ولی خب کاملا همه رو همچنان شیک و طبیعی ...

بعضیا بدنشون ژل جذب میکنه منو دوستم همزمان چونه زدیم الان ۹ماهه دوستم تا الان یکبار جذب شده مجدد تزریق کرده ولی واسه من همونجوری مونده

بنظرم که زیاده من تقریبا ۹ ماهه زدم هنوزم هست مثل روز اول نیس ولی خب کاملا همه رو همچنان شیک و طبیعی ...

ژل زدی یا چربی؟من اگه بخوام فقط صورتم پر بشه باید وجاش بزنم خسته شدم از قرص چاقی خوردن

بعضیا بدنشون ژل جذب میکنه منو دوستم همزمان چونه زدیم الان ۹ماهه دوستم تا الان یکبار جذب شده مجدد تزر ...

عزیزم ژل چونه بعد از اینکه بی حسی بره خیلی درد داره؟ موقع حرف زدن و غذا خوردن

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️
بعضیا بدنشون ژل جذب میکنه منو دوستم همزمان چونه زدیم الان ۹ماهه دوستم تا الان یکبار جذب شده مجدد تزر ...

اها چه جالب نمیدونستم که جذب بدنا باهم متفاوته البته اینکه جنس ژلا فرق میکنه دیر تر و زودتر جذب میشنو میدونستم