2777
2789

میدونم درآمدشون بالاس، اما باورم نمیشه انقد راحت بتونن بالاشهر قصر بخرن و ماشین چند میلیاردی سوار شن

مثلا نگین کدیور یه خونه گرفت تازگیا، یه بی‌ام‌و ، یه ویلا، یه بنز، برای باباشم یه ماشین دیگه

جالبه خبری از بی‌ام‌و شون نیس ولی میگه اونم داریم، ازینجا حس کردم که همه‌ی اینا اجاره‌ایه

یا مثلا سالی و شوهرش که کشتی گیر بودن، هررر چقد پول دربیارن باز میتونن انقد سریع اون خونه‌ای که توشن رو بخرن؟!

با عقل جور درنمیاد

من هیچوقت فالوشون نکردم ولی گاهی تو اکسپلور برام میومدن و میدیدم

کاربری دست دو نفره، کاراگاه بازی درنیارین😁                           آقایون🫃🏻توی تاپیکامون شرکت نکنن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به ما چه

دوس داشتم درموردش تاپیک بزنم و با کسایی که به این موضوع علاقه‌مندن صحبت کنم☺️

کاربری دست دو نفره، کاراگاه بازی درنیارین😁                           آقایون🫃🏻توی تاپیکامون شرکت نکنن

چرا در نیاد

درامدشون کمترین حالت ماهی 500 م تومنه

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
نه عزیزم دختر دایی من تهرانه بلاگرم هست هر روز ی چیز جدید خونه ماشین ویلای شمال سفرهای خارجی

همه رو میخرن واقعا؟