2777
2789
عنوان

ترک ها بیاین لطفااا تازه عروسم

| مشاهده متن کامل بحث + 2015 بازدید | 155 پست
اوووف کلاسهاتون کی و کجا برگزار میشه ؟

برای ثبت نام کلمه ی دایرکت رو کامنت و به دایرکت مراجعه کنید ☺️

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ججاااان همینح 😄

🤣🤣🤣🤣

طفلک مادرشوهر مظلوم من 🤣🤣🤣

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

شادباش آخه نهایت یه تومنه دیگه عروس اگر مثل من باشه کاری میکنه پدرشوهر و مادرشوهر سرویس جواهر خانواد ...

خانواده شوهر منم خیلی عالی بودن

جواهر خانوادگیه چیه دیگه

انقد خوب بودن که علاوه بر اینکه کادو ندادن برا عقد وعروسی میخاستن جهیزیه منو ۲۰ روز گذشته از عروسیم بالا بکشن😂😂😂

من خودم ترکمو عروس ترکام 

عروسی مهمونی جشنی باشع یه ده دیقه اول  میشینم با مادرشوهرم بعدش میرم باجوونا تا اخر مجلس حالا این وسطا ی سریم‌میزنم دلخور میشه ها ولی میگه بزا خوش باشم

همیشه هم هرجا برقصم شاباش درمیاره میده یا میذاره تو کیفم

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞
بگو. منم یاد بگیرم 😃

بپرس یادت بدم 

کجا گیر کردی ؟

خانواده شوهر منم خیلی عالی بودنجواهر خانوادگیه چیه دیگهانقد خوب بودن که علاوه بر اینکه کادو ندادن بر ...

نه خدایی خانواده ی همسرم بینهایت ماه و خوبن 

خدا ازشون راضی باشه الهی 

اولا کلا نباید میرفتی حالاام ک رفتی توقع داری رقصیدی شاباش بدن اخ چرا ؟؟؟اصلا مراسم خاصی نبوده والا ...

چرا عزیزم نباید میرفتم؟؟

چند باری دورهمی دعوت گردن نرفتن دوبار دعوت کردن نرفتم اینجا پرسیدم گقتن چرا نمیر دیگه آدم حسابت نمیکنن و..

خودمم معذبم ولی نمیرفتم هم بد میشد

استارتر خودتو داری الکی ناراحت میکنی باور کن ارزش نداره من ی زمانی یعنی اوایل عقدم مثل تو بودم حتی ...

عزیزم خب چیکار کنم ؟ دست خودم نیس واقعا زود ناراحت میشم 

اینجا یکی گفت نباید میرفتی چطور روت شده بری

باید نمیرفتم؟ 

اصلا منو هم پاگشا نکردن ولی خب دوباری دورهمی دعوت کردن نرفتم  گفتم این بارم نرم دیگه بد میشه

جواهرو چطور دادن بهت😃

این همه چیز فقط اونو دیدی ؟

ای شیطون 

روز تولدم دادن 

نمیتونم ماجراشو خیلی باز کنم . یه ماجرای عجیبی اتفاق افتاد و نزدیک بود همسرمو از دست بدم . از شدت ناراحتی خودم مریض شدم و مدتها درگیر بیماریم بودم . مادرهمسرم گفتن زنی که تا این حد عاشق پسرم و زندگیشه رو باید طلا گرفت . لاله های سر عقدشو هم بهم داد . که البته حباب یکیش شکسته ‌. ولی برام خیلی خیلی باارزش و عزیزه