2777
2789
عنوان

بیاین عکس بینیمو میخوام بذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 26 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نیمرخ خوبه قوز نداره ژل لب فیمتش زیاد نیست بعدا هم میتونی بزنی بنظرم دماغ رد عمل کن البته دماغتم خوب ...

آره همه بهم میگن دماغت خوبه نیاز به عمل نداره ولی دوستم بهم میگه اگه بینیت عروسکی بشه خیلی جذاب تر میشی با فیل..تر کوچیک کردم دماغو دیدم خیلی بهتر میشم 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

آنچنان مشکلی نداره از نظرمن اوکیه

آره مشکل آنچنانی نداره الانم یه مدتیه صورتم خیلی لاغر شده از استرس و بی خوابی و غذا نخوردن 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

اره دوستت درست گفته بنظرم

باید شوهرمو راضی کنم امشب بهش گفتم قبول نکرد میگه دماغت خوبه خودش چهار سال پیش دماغشو عمل کرده خیلی کوچیک و قشنگ شده صورتش کلا جذاب و شیک شده ولی فکر کنم حسودی میکنه منم خوشگل تر بشم 

ببخشید تاپیک بقلی بودم 😂ول کن میگم دماغت خوبه

آره خوبه ها ولی میخوام عروسکی بشم 😅

خودش به عنوان یه مرد عمل کرده اونوقت نمیزاره زنش عمل کنه

آره والا همش دوس داره خودش خوشگل و خوشتیپ باشه هم به موهاش میرسه و نگران موهاشه که مبادا کم پشت بشن هم که بینی و فکش رو عمل کرده تازه میگه اگه موهام بریزه چند سال آینده میرم مو میکارم ولی حتی نمیذاره من یه سی سی ژل لب بزنم من ۳۴ سالمه تا حالا پامو توی مطب زیبایی نذاشتم هیچ کاری نکردم