من در ایران داشنجوی رشته دندونم اما برام فرصت رفتن به ژاپن برای ادامه تحصیل و احتمالا در ادامه، زندگی کردن، فراهم شده اما مردد هستم که دندانپزشکی اینجا بهتر هست یا یک رشته سطح پایینتر مثل زیست شناسی در اونجا؟
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نه واقعا حیفه ،پسردایی من اینجا ماهی ۱۰۰به بالا درآمد داره اونم گیر داده چینی بخونه بره،البته اون دندون و ادامه میده ولی واقعا اونجا منم شنیدم خیلی طولانیه اصلا فک کن قراره تو یه اتاق کوچیک زندگی کنه اونم یه مدت طولانی کاش اول همین و ادامه بده اینجا بعد میتونه مهاجرت کنه
اونم که اینجا تموم کرده میخواد بره اونم چینژاپن خیلی رویاییترهاینجا مگه تو قصر درس میخونیم
نه منم نمیگم نره به حرف منم میره یا نره نیست که ولی دندون خیلی رشته خوبیه ،میتونه اونجور راحت تر مهاجرت کنه یه سری سختی بعدش نیست معلومه ژاپن کشور خوبیه ولی برای کسایی که مهاجر میشن ژاپن چین یا هر جای دیگه فرقی داخلش نیست