2777
2789
عنوان

اینجا یا ژاپن

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 40 پست
واقعا نمیدونی؟رشته خوب تو کشور خودتو ول کنی بری کشور غریب اونم رشته پایین؟اونم کجا ژاپن که همشون افس ...

خودم هم به این فکر میکنم که این رشته توی ایران آینده داره، اما آیا ۵ ۶ سال دیگه اصلا کشوری هست که حالا بخوایم داخلش آینده داشته باشیم؟🤕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه‌ها می‌خوان نخبه از دست ندن😁 می‌گن بمون

نه واقعا حیفه ،پسردایی من اینجا ماهی ۱۰۰به بالا درآمد داره اونم گیر داده چینی بخونه بره،البته اون دندون و ادامه میده ولی واقعا اونجا منم شنیدم خیلی طولانیه اصلا فک کن قراره تو یه اتاق کوچیک زندگی کنه اونم یه مدت طولانی کاش اول همین و ادامه بده اینجا بعد میتونه مهاجرت کنه

خب دندانو همینجا تموم کن مدرکتو ازاد کن بعد معادل سازی کن مهاجرت کن

اگر بخوام این کار رو بکنم ۶ سال تحصیل هست به علاوه ۶ سال تعهد، یعنی تازه از ۱۲ سال دیگه میتونم به مهاجرت فکر کنم

اسی ی سوال همین امسال قبول شدی؟

چند سالته پشت بودی؟

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
نه واقعا حیفه ،پسردایی من اینجا ماهی ۱۰۰به بالا درآمد داره اونم گیر داده چینی بخونه بره،البته اون دن ...

اونم که اینجا تموم کرده می‌خواد بره اونم چین

ژاپن خیلی رویایی‌تره

اینجا مگه تو قصر درس می‌خونیم

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

اگر بخوام این کار رو بکنم ۶ سال تحصیل هست به علاوه ۶ سال تعهد، یعنی تازه از ۱۲ سال دیگه میتونم به مه ...

مگه دندان تعهدیه رشتت؟ 

اگه نیست که ۶ سال میخونی دوسالم میری طرح بعد دیگه مدرکت ازاده

او آنجا بود و "آنجا" نمیدانست چقدر خوشبخت است .
خودم هم به این فکر میکنم که این رشته توی ایران آینده داره، اما آیا ۵ ۶ سال دیگه اصلا کشوری هست که حا ...

هست عزیزم.بااقتدار تر از همیشه هم هست.قدرت اول متطقه هست الان .متاسفانه باتبلیغات و بااین حجمه ها جوونای مارو ناامید میکنن

پارسال قبول شدمسال اولم بود

دانشگاهتو میتونی لگی؟

موفق باشی 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
اونم که اینجا تموم کرده می‌خواد بره اونم چینژاپن خیلی رویایی‌ترهاینجا مگه تو قصر درس می‌خونیم

نه منم نمیگم نره به حرف منم میره یا نره نیست که ولی دندون خیلی رشته خوبیه ،میتونه اونجور راحت تر مهاجرت کنه یه سری سختی بعدش نیست معلومه ژاپن کشور خوبیه ولی برای کسایی که مهاجر میشن ژاپن چین یا هر جای دیگه فرقی داخلش نیست 

مگه دندان تعهدیه رشتت؟ اگه نیست که ۶ سال میخونی دوسالم میری طرح بعد دیگه مدرکت ازاده

وزارت بهداشت جدیدا آزادسازی مدرک رو ممنوع کرده

یعنی کسایی که منطقه ۱ بودن، به اندازه سالهای تحصیل

منطقه ۲ و ۳ به اندازه دو برابر سالهای تحصیل باید ایران بمونن

این جدا از تعهدی بودنه، برای بچه‌های روزانه‌ست