2777
2789
عنوان

عروسی

87 بازدید | 12 پست

به نظرتون فردا عروسی برم یا نه 

داماد برادرزاده همسرمه من با همسرم دخترعمو پسرعمو هستیم یعنی فامیل

پدر داماد به من زنگ نزده دعوتی ولی مادر عروس دعوتم کرده چون فامیل درجه یک هر دو طرفیم به نظرتون برم یا نه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واا برو من بودم با کله میرفتم اینقدر دلم عروسی میخواد اینم بهت زنگ زدن دیگه

می‌دونی دو دلم برم چون انگاری هم زن عمو و عمه داماد و خاله عروس میشم 

جاری های عنترمم هستن 

برای عقدی هم دعوت نکرده بود خودم رفتم درسته دادشش گزاشتع خونه رو رفته ولی دخترعموشون که بود می‌تونستن یه زنگ خشک و خالی بزنن

پس برم که حالشون گرفته شه

وااا مگه باید دعوت کنن از یه طرف پسر عموتع و از ی طرف عروسشونی

به نظرت باهاشون احوال پرسی هم کنم یا نه منظورم با خانواده عمومه که باهاشون مشکل دارم جاری اینا هم هستن

به نظرت باهاشون احوال پرسی هم کنم یا نه منظورم با خانواده عمومه که باهاشون مشکل دارم جاری اینا هم هس ...

من بودم سلامم نمیکردم برو بشین با غرور

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

مرسی عزیزم که جوابمو دادی پس برم که بسوزن فک نکن از دوری پسرشون من خونه نشینم 😂❤️

اره فداتشم برو ک.و

ن لقشون

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...